SPET SAMSKI

Plesalka mu je ušla nazaj v Rusijo

Johnny Depp je spet samski. Slava in boj z bivšo ženo sta bila za Polino preveč.
Fotografija: Johnny je želel spoznati njene starše. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Johnny je želel spoznati njene starše. FOTO: instagram

Ko je pritegnila njegovo pozornost in mu spodnesla tla pod nogami, se je Polini Glen verjetno smejalo do ušes. Srce ji je namreč podaril eden največjih hollywoodskih zvezdnikov, ki je tudi dvakrat osvojil naziv najbolj seksi moškega na svetu.

Lily Rose se je zvezdniku rodila iz dolgoletnega razmerja z Vaneso Paradis. FOTO: guliver/cover images
Lily Rose se je zvezdniku rodila iz dolgoletnega razmerja z Vaneso Paradis. FOTO: guliver/cover images
Čeprav bi bil 56-letni Johnny Depp po letih lahko njen oče, saj je njegova hči Lily Rose le štiri leta mlajša od 24-letne Poline, starostna razlika vitke ruske go-go plesalke nikakor ni motila. Potem ko sta že najmanj pol leta živela skupaj in sta že resno govorila o poroki, jo je zmotilo nekaj drugega – njegova slava, zaradi katere se je pozornost medijev usmerila tudi vanjo, ter vojna z bivšo ženo Amber Heard, ki ji ni videti konca. Vse to je za Polino postalo tako moteče, da je spakirala kovčke in pobegnila nazaj v domovino.

Polina ni zdržala. FOTO: instagram
Polina ni zdržala. FOTO: instagram
Igralčevi romanci z mlado Rusinjo so mediji prišli na sled šele na začetku letošnje pomladi, čeprav naj bi se spoznala že leto prej. In četudi si je zvezdnik še lizal rane zaradi zakona z Amber, ki se je končal peklensko z obtožbami zaradi nasilja v družini, je odprl srce za novo ljubezen.

Povezava med njima je bila hitra in močna, saj je ona že po nekaj tednih zaživela skupaj v Johnnyjevi hollywoodski vili, poleg tega ji je zvezdnik hitro dal vedeti, da je precej več od bežne afere in so njegovi nameni resni. Pogovarjala sta se o poroki, Johnny je tudi na vsak način želel, da odpotujeta v Rusijo, saj je želel spoznati njene starše.

Polini ni bilo pogodu, saj je energijo še vedno izgubljal za spor z Amber Heard. FOTO: guliver/getty images
Polini ni bilo pogodu, saj je energijo še vedno izgubljal za spor z Amber Heard. FOTO: guliver/getty images
Ko je vest o njuni romanci obkrožila svet, se je brž pojavi šepet, da je mlada rjavolaska z Deppom le zaradi njegove slave in denarja. Njeni prijatelji so takšna namigovanja odločno zavrnili, saj da je dekle, ki stoji z obema nogama trdno na tleh, in ji je Deppov zvezdniški status prej minus kot prednost.


Ves čas, ko sta živela skupaj, je poskušala ostati čim bolj v senci. Čeprav bi ji Johnny dal vse, je živela kot prej – hodila v službo plesne koreografinje in domov. A Johnnyjeva slava je postala preveč zanjo. Ker je bil ves čas z mislimi pri sporu z Amber, se Polina ni v celoti predala razmerju. Nazadnje je rešitev videla le še v odhodu od njega in vrnitvi v Rusijo. »Tukaj poskuša ostati skrita pred mediji. Prijateljem govori, da so bili njeni načrti za poroko z Johnnyjem norost,« je še razkril neimenovani vir. 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije