BOLEČINA SE JE ŠIRILA

Pevki se je pred kamerami razlil slepič

Kelly Clarkson je šov kljub bolečinam izpeljala do konca. Teden po operaciji ji je počila cista na jajčniku.
Fotografija: Kelly ve, da mora iti šov naprej – ne glede na vse. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Kelly ve, da mora iti šov naprej – ne glede na vse. FOTO: instagram

K delu v šovbiznisu vsekakor spada tudi to, da ti uspe na obrazu ohraniti nasmeh v trenutkih, ko bi se najraje zvil v dve gubi in se vdal samopomilovanju ter pustil solzam prosto pot, bodisi zaradi srčne bodisi telesne bolečine. Prebiješ se skozi notranje nemire in bolečine, čeprav bi najraje zakričal od muk. To nadvse dobro ve tudi ameriška pevka Kelly Clarkson, ki se je v zgodovino zapisala kot prva zmagovalka resničnostnega šova Ameriški idol; ta je bil tudi njena odskočna deska v svet glasbe in svetovne slave.

Na sodniškem stolčku oddaje The Voice ji je počila cista. FOTO: instagram
Na sodniškem stolčku oddaje The Voice ji je počila cista. FOTO: instagram
Pred 17 leti je začela svojo pot v glasbeni industriji, zdaj je profesionalka in pol. To je dokazala drugega maja letos kot voditeljica na podelitvi glasbenih nagrad Billboard Music Award, ko ji je telo prestrelila pekoča bolečina. Prireditev, ki je potekala v živo in pred televizijskimi kamerami, še ni bila pri koncu, ko ji je telo začelo goreti, okrog popka si ji je širila bolečina. Vnetje slepiča! »Vedela sem, kaj se dogaja, a ljudi nisem hotela pustiti na cedilu. Vso energijo sem usmerila v to, da bi se mi nekako uspelo sprostiti, da oddajo pripeljem do konca. Čeprav me je prekleto bolelo,« pravi Kelly, ki so jo v zaodrju v nizkem startu že čakali reševalci.

Šov ji je uspelo speljati do konca. A takoj ko so kamere uganile in so zavese padle, so jo odpeljali na urgenco na operacijo zaradi razlitega slepiča. Po posegu se je hitro postavila na noge in že čez en teden nastopila kot sodnica v resničnostnem šovu The Voice. A med oddajo ji je postalo bolj vroče kot običajno: »Pogovarjala sem se s sodnikom Blakom Sheltonom, ko se mi je stemnilo pred očmi. Zagrabila sem ga za roko in mu prišepnila, da je nekaj zelo narobe.« Spet so jo odpeljali na urgenco, med oddajo ji je namreč počila cista na jajčniku. »To je bilo še bolj boleče kot tedaj, ko se mi je razlil slepič. In zgodilo se je le en teden po operaciji, zagrabila me skoraj neobvladljiva panika.« A tega ni pokazala drugim in je počakala do konca oddaje. »Počila mi je velikanska cista. Na urgenci sem se histerično smejala in jokala, nisem mogla dojeti, kaj se dogaja.« K sreči je bilo vse v redu in zvezdnica zdaj hiti novim zmagam naproti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije