V SPOMIN

Parni valjak objavil novi video, prizori so se dotaknili na tisoče ljudi (VIDEO)

Slovo od Akija Rahimovskega ...
Fotografija: FOTO: Youtube
Odpri galerijo
FOTO: Youtube

Hrvaška skupina Parni valjak se je še enkrat poslovila od pokojnega vokalista Akija Rahimovskega. Legendarna zasedba je namreč na svojem uradnem youtube profilu objavila video s kopico fotografij Akija z nastopov, prizori pa so se dotaknili na tisoče ljudi, ki se v komentarjih še vedno poslavljajo od pokojnega pevca. Avtor fotografij je Saša Huzjak, galerijo pa spremlja pesem Jesen v meni. »Adijo, prijatelj. Zapustil si nam ogromno praznino in čudovite spomine,« so zapisali člani skupine. Od včeraj ima video že prek 15 tisoč ogledov. 

Husein Hasanefendić Hus, eden od ustanoviteljev skupine, in prijatelji so pred zagrebškim HNK pri Vodnjaku življenja objavili fotografijo Akija Rahimovskega ter položili cvetje in prižgali sveče. Tam je mogoče prebrati tudi čustvena sporočila. »Aki, tvoje pesmi so nas vodile v žalost in veselje,« se glasi eno od njih. V drugih so verzi Akijevih pesmi. 

Zaradi epidemioloških ukrepov bo pogreb v četrtek v krogu družine in prijateljev. »Zaradi trenutnih epidemioloških ukrepov prosimo vse, ki so imeli Akija radi in se mu želijo pokloniti, da to storijo od torka, 25. januarja, pri Vodnjaku življenja, pred zagrebškim HNK, kjer bo mogoče odložiti rože in sveče,« je še zapisano na straneh skupine.

image_alt
Akijevi mami ni nihče sporočil, da je sin umrl: V šoku smo, pričakovali smo ga

image_alt
V Novem mestu je živel družinske sanje

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas