UDARILA PO ŠOLI

Paranoična Severina prijavila še sosede

Že nekaj let bije bitko s svojim nekdanjim možem. 
Fotografija: Severina. FOTO: Severina, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Severina. FOTO: Severina, posnetek zaslona

Hrvaška zvezdnica Severina še vedno dviguje prah, a se ta, kot kaže, še nekaj časa ne bo polegel. Potem ko je prejšnji teden na tiskovni konferenci javno obtožila šolo in učiteljice, da so njenega sina Aleksandra fizično in psihično zlorabljali, padajo še številne druge tančice skrivnosti. Povod vsega so bitka za skrbništvo in nerešeni odnosi z nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem, ki naj bi ji ves čas metal polena pod noge.

Pevka je svojega sina že izpisala iz osnovne šole Matija Gubca v Zagrebu in zdaj bije bitko s sistemom. To počne tudi ob pomoči javnosti. Med drugim je tudi razkrila sumljive povezave med Popovićem in zagrebškim županom Milanom Bandićem

Osnovna šola naj bi pevko kar desetkrat prijavila zaradi domnevnega zanemarjanja Aleksandra. Pojasnila je, da ga zaradi obveznosti ni mogla prevzeti v šoli, njenim bližnjim pa ga niso hoteli predati. To se je zgodilo tudi prejšnji teden, ko je vse skupaj sodu izbilo dno. Učiteljici naj bi njenega sina zaprli v učilnico in spustili rolete, medtem ko je njen mož Igor Kojić slišal krike malčka, da ga ne spustita. Ob tem sta ga tudi fizično zadržali in mu povzročili modrice.

Zaradi bitke s sistemom pa sta paranoična Severina in Igor sumičava tudi do svojih sosedov, ki jih je nedavno obiskala policija. Šlo naj bi za anonimno prijavo.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije