Osamitev usodna za pevčev zakon

Shane Lynch si je bil z ženo nenehno v laseh. Odsotnost zaradi glasbe je prej reševala njun odnos.
Fotografija: Samoosamitev jima je pokazala, da njun odnos le ni tako trden. FOTO: Guliver/cover Images
Odpri galerijo
Samoosamitev jima je pokazala, da njun odnos le ni tako trden. FOTO: Guliver/cover Images

Samoosamitev zaradi pandemije je na velikansko preizkušnjo postavila razmerja. Nekateri pari se ob prisilnem preživljanju skupnega časa 24 ur na dan še bolj povežejo, drugi pa spoznavajo, da bi jim bilo bolje samim ali s kom drugim.
Zaradi glasbe je bil redko doma. FOTO: Guliver/cover Images
Zaradi glasbe je bil redko doma. FOTO: Guliver/cover Images

Slednje v minulih tednih boleče spoznava Shane Lynch, pevec fantovske skupine Boyzone, ki je bil še nedavno prepričan, da je s Sheeno White zadel terno, a je v zadnjih tednih ugotovil, da morda le nista pravljični par. Nasprotno, bolj sta kot pes in mačka, nenehno nasršena drug proti drugemu, zato je pevec spakiral in se odselil. Čeprav na tihem še vedno upa, da jima bo uspelo zakrpati razpoke, ki so se pokazale med samoizolacijo, zaradi česar bosta še nekoliko počakala z zagonom ločitvenega kolesja.
 

Odselil se je


Zaradi glasbe pogosto ni bil doma. Zdaj je bil na tem koncertu, zdaj na onem, nato turneja in snemanje spota. V tem grmu pa je – tako je zdaj odkril – tičala tudi skrivnost njegovega 13-letnega zakona. Dovolj redko je bil očitno doma, da je njegova ljubezen s Sheeno lahko obstala. »Običajno sem na poti, zdaj je prvič, da sem doma tri mesece v kosu. Nenadoma sem ogromno z družino in v tem času sem o svojem razmerju odkril stvari, ki so precej težke. Odnos je lahko prava borba,« je dejal in priznal, da sta z ljubljeno že imela vzpone in padce, da pa so se razlike med njima jasno in glasno pokazale šele zdaj.


»Že tako sva bila v precej težkem obdobju, kar je bilo zdaj, v osami, še zahtevnejše. Nenehno sva si bila v laseh. Zato me trenutno ni več v družinski hiši. Odselil sem se.« Čeprav še vedno upa, da to ni končna rešitev in da se jima bo uspelo ogniti ločitvi. »Vsak dan molim, da nama bo uspelo zgladiti stvari in bom lahko spet z otrokoma. Le upam in molim, da dlje ko bova s Sheeno ločena, močnejša bova postala in bova lahko odnos postavila na nove temelje, ki bodo osnova za nadaljnjih 15, 20, 30 srečnih let. A lahko le upam, ne vem namreč, kak načrt ima za nas bog. Kajti čeprav ljubim Sheeno in najini hčerki, ima usoda morda zame v načrtu kaj drugega, novega. Le čas bo pokazal, kaj me čaka.«


Za pevca je to že drugi zakon. Prvič se je namreč zvezal s pevko Easther Bennet, a se je njuna idila razgradila po le dveh letih. S Sheeno pa sta si poročne zaobljube izmenjala sedem let pozneje, 2007., v letih ljubezni, ki je zdaj na težki preizkušnji, pa sta pozdravila danes 11-letno hčerko Billie Rae in štiri leta mlajšo Marley Mae

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije