Opravljivka je spet noseča

Leighton Meester in Adam Brody bosta zibala. S prvorojenko sta spoznala nov nivo ljubezni.
Fotografija: Adam in Leighton bosta kmalu spet zibala. FOTO: Guliver/cover images
Odpri galerijo
Adam in Leighton bosta kmalu spet zibala. FOTO: Guliver/cover images

Minuli dve leti v humoristični nanizanki Samski starši spoznava, kakšen čustven vrtiljak je starševstvo. A to je začela​ Leighton Meester, ki smo jo spoznali v seriji Opravljivka, v resničnosti spoznavati že pred več kot štirimi leti, ko sta z možem Adamom Brodyjem po le enem letu zakona pozdravila Arlo. »Nihče ti ne more povedati, kako bo, ko boš dobil otroka. Sicer si misliš, da bo precej naporno, nato pa ugotoviš, da je še precej bolj,« je dejala igralka, ki vse čustvene vzpone in padce, ki pridejo z vlogo mamice, zmore zaradi moža. »Srečnica sem, da imam pomoč moža. Zaradi njega imam občutek stabilnosti v življenju, česar mnogi ne morejo trditi.« In morda sta se zakonca tudi zato odločila, da imata energijo še za enega otroka. Ljubezni vsekakor premoreta dovolj, saj sta oba prepričana, da je njuna Arlo njun največji ponos in ljubezen.

Sreča in ponos

Če je pred leti le poslušala o neizmerni in brezpogojni ljubezni do otrok, zdaj to tudi dobro pozna. »Bi koga ubila zanjo ali umrla zanjo? Seveda. Brez dvoma.« Že kmalu pa bosta na svetu dve osebi, za kateri bi bila pripravljena dati življenje. Kajti čeprav zaljubljenca uradno nista potrdila, da bosta spet zibala, je njen že precej velik trebušček precej zgovoren.

Adam in Leighton bosta kmalu spet zibala. FOTO: Guliver/cover images
Adam in Leighton bosta kmalu spet zibala. FOTO: Guliver/cover images
Zaljubljenca o zasebnosti običajno ne razpredata. Še sploh Meesterjeva se trdno drži načela, da je zasebnost le njena. A Adamu se včasih nekoliko razplete jezik, ko beseda nanese na hčerko, zaradi katere je začel drugače gledati na življenje in svet. »Vem, da je kliše, toda biti oče je najboljša stvar, kar se mi je kdaj zgodila. Arlo je moja sreča in ponos,« je dejal igralec in dodal, da zaradi nje ne potrebuje več zunanje potrditve. »Briga me, kaj si svet misli o meni. Zdaj imam njo, le ona šteje.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije