NERODNO

Ojej, kaj si je privoščila Kate, takšnega obnašanja pri njej nismo vajeni (VIDEO)

Bodoči kraljevi par se je spet znašel v središču govoric o njunem razmerju. Poglejte, kako se je Kate otresla Williamove roke med televizijsko oddajo.
Fotografija: FOTO: Reuters
Odpri galerijo
FOTO: Reuters

Kate Middleton so vedno hvalili zaradi njene prizemljenosti, zato je njena nedavna poteza njene oboževalce še bolj presenetila. Kraljevi par se je pridružil snemanju oddaje A Berry Royal Christmas za BBC in po tem, ko so program predvajali po televiziji, so se oglasili številni gledalci, ki so med Kate in Williamom opazili precej nenavadno obnašanje.

Kamere so prikazale par med druženjem s prostovoljci, ko je med pogovorom princ William položil roko na Katin hrbet. Ta se s tem ni strinjala, zato se je zasukala in se tako otresla njegove roke.

Neroden trenutek seveda ni ostal neopažen med gledalci, ki so ga komentirali tudi na družabnih omrežjih. Nekateri zagovarjajo Kate, češ da je to zaradi zadržanosti, ki sta ji zvesta v javnosti, saj javno ne smeta izmenjavati nežnosti, spet drugi pa so seveda nasprotnega mnenja. Za njih je to znak, da se njun odnos krha. Kaj je pravi razlog, ve samo Kate.Preberite tudi
Niso ves čas rasle rožice: William Kate pustil v solzah
Kraljeve družine so pohitele z voščili
Na dvoru frči perje: Meghan zaradi Kate piha od jeze

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije