HUDE OBTOŽBE

Hude obtožbe očeta pokojnega Ristovića: Nikolina Pišek je ubila mojega otroka

Viktor Ristović trdi, da je Nikolina Pišek ubila svojega moža.
Fotografija: Odnosi med žalujočim očetom in soprogo pokojnega Vidoje Ristovića so vse bolj napeti. FOTO: Antonio Ahel, ATAImages, Pixsell
Odpri galerijo
Odnosi med žalujočim očetom in soprogo pokojnega Vidoje Ristovića so vse bolj napeti. FOTO: Antonio Ahel, ATAImages, Pixsell

Viktor Ristović, oče pokojnega Vidoja Ristovića, moža hrvaške voditeljice Nikoline Pišek Ristović, je za srbski Alo izrazil kar nekaj hudih obtožb na račun njegove snahe. Potem ko se je Nikolina oglasila in sporočila, da ne sme na glas povedati, kaj bi Vidoje naredil, če bi vedel za postopke svojega očeta, se je dan pozneje oglasil oče pokojnega in za smrt sina okrivil snaho.

»Nikolina je ubila mojega sina! Bila je razvajena, želela si je številne hiše, potovanja, bazene, najboljše blagovne znamke ... Zapravljala je nenormalne količine denarja. Vidoje je financiral šolanje njene hčerke iz prvega zakona v Londonu in ji plačeval ljubimce. Ne vem, kakšna sredstva zdaj hoče. Vidoje je bil premožen, vendar je to moj denar. Mora se zavedati, da ji ne bom dal ničesar, če bom pa povedal vse, kar vem o njej, bo pa pristala še v zaporu,« je Ristović povedal za Alo.

image_alt
Javnost razdeljena: Nikolina Pišek pred 40 dnevi pokopala moža, pa je slekla črnino

»Nikolina je bila z Vidojem samo zaradi denarja, več kot dve leti nista spala skupaj. On bi tako prišel v Zagreb, ji prinesel denar, ki ga je zahtevala, in nato šel v hotel. Ta ženska je bila nenasitna, želela je hišo v Londonu, vozila svoje pse na manikiro, nenehno je odpirala nekakšna podjetja, skupaj sta prepotovala pol sveta. Ko ni več vedela, kaj naj počne z denarjem, ga je zapravljala za neumnosti. Med zakonom je porabila na milijone evrov. Sinu nikoli nisem ničesar rekel, želel sem si le, da je srečen, čeprav sem se vsega zavedal. A zdaj sem zaradi nje ostal brez otroka in ne morem biti več tiho,« je povedal.

»Trdim, da mi je ta ženska ubila otroka, samo zaradi njene muhavosti je umrl v 43. letu. Imam dokaze za vse, kar govorim. Odkar je spoznal Nikolino, je Vidoje pisal dnevnike. Pet ogromnih dnevnikov je v moji lasti, so zaklenjeni v sefu, sama pa poskuša na vse načine priti do njih.«

image_alt
Kaj bo dobila vdova Nikolina? Njen tast ima hišo, 18 stanovanj, grobnico za pol milijona ...

Ristović je spregovoril tudi o svoji vnukinji Uni, hčerki Vidoja in Nikoline.

»Svoje vnuke obožujem. Una je prekrasna deklica in ne razumem, kako je od tako zlobne mame postati takšna. Ona je še mala in se vsega še ne zaveda. Lahko pa povem, da bo preskrbljena do konca življenja in ji ne bo ničesar primanjkovalo, medtem ko Nikolina na bo prejela niti dinarja od mene,« je zaključil Ristović in dodal, da je v njegovi snahi »veliko zla«. »Nikoli v življenju je nisem videl, da bi se smejala, zdaj pa, ko je sin mrtev, ona pozira nasmejana,« je dodal.

image_alt
Nikolina Pišek udarila nazaj: Vidoje in Miša Grof nista govorila

Pišek Ristićeva sicer te dni dobiva podporo svojih hrvaških in srbskih prijateljev. Oglasila se je prijateljica pokojnega Vidoja Tatjana Dragović, ki je zapisala, da je Vidoje oboževal svojo ženo in hčerko in da ne bi nikomur dovolil, da bi kar koli grdega govoril na njegovi družini.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas