OGROŽENI STIKI Z OTROKI

Oče Britney Spears ne sme blizu vnukov

Jamie Spears vdrl v sobo in začel grobo stresati otroka. Pevka ima samo še 30-odstotno skrbništvo nad sinovoma.
Fotografija: Britney je besna, da je njen oče Jamie tako ogrozil njen odnos s sinovoma. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Britney je besna, da je njen oče Jamie tako ogrozil njen odnos s sinovoma. FOTO: instagram

Jamie Spears je vajen imeti nadzor v svojih rokah, od zelo javnega in medijsko dobro pokritega duševnega zloma slavne hčere Britney Speras ima kot njen zakoniti skrbnik namreč prvo in zadnjo besedo pri vseh njenih poklicnih in deloma tudi zasebnih odločitvah. In če je tolikšne pokorščine, četudi po zapovedi sodišča, vajen od svoje hčere, podobno in najmanj tolikšno ubogljivost pričakuje tudi od svojih vnukov. A te od najstarejšega vnuka, 13-letnega Seana, ni dobil, zaradi česar naj bi mu počil film. In se je nad mladostnika spravil kar z rokami.

Prijateljsko sta se dogovorila

»Ko je bila Britney s sinovoma na obisku pri Jamieju, je neko nesoglasje privedlo do telesnega obračuna. Britney se je sicer pravilno odzvala in z otrokoma takoj odšla, a travma je ostala,« je dejal odvetnik njenega bivšega moža in očeta njenih sinov Kevina Federlina, ki je dogodek prijavil policiji in zahteval, da sodišče njegovega nekdanjega tasta udari z odlokom o prepovedi približevanja njegovim otrokom.

Kevin, ki ima skupaj šest otrok, ima 70-odstotno skrbništvo. FOTO: instagram
Kevin, ki ima skupaj šest otrok, ima 70-odstotno skrbništvo. FOTO: instagram
Ljubezen med Kevinom in Britney ni bila dolga, izpela se je 2007. po le treh letih, a iz nje sta se rodila zdaj 13-letni Sean in leto mlajši Jayden. Polno skrbništvo nad njima je najprej dobil Kevin, saj je zvezdnica zaradi duševnih stisk kmalu po razhodu pristala na psihiatriji. Ko se ji je uspelo postaviti na noge, sta se z bivšim sporazumela, da si bosta skrbništvo nad sinovoma enakomerno delila, pol časa bosta pri enem, pol pri drugem. Takšna ureditev je veljala do nedavnega, saj so se razmere neuradno že avgusta, zdaj pa še uradno spremenile. Po novem sta fanta 70 odstotkov časa pri očetu, preostanek pa pri slavni mami. Zakaj ta sprememba, sicer še ni znano, a najverjetneje so krive pevkine vnovične notranje stiske, zaradi katerih je na začetku tega leta prostovoljno odšla na kliniko za duševne bolezni.

Čeprav njuna ljubezen ni dolgo trajala, imata dva sinova.
Čeprav njuna ljubezen ni dolgo trajala, imata dva sinova.
Bivša zakonca sta se o novem skrbništvu dogovorila na povsem prijateljski način, zdaj pa naj bi zvezdnico začelo skrbeti, da ji bo še ta pičlo odmerjeni čas s sinovoma skrajšan. Zaradi Jamieja, ki se vnukoma zaradi agresivnega izbruha poslej ne sme več približati. »Britney ne more verjeti, da je njen oče tako ogrozil njen odnos s sinovoma. Grozno jo skrbi, da bi zaradi tega izgubila skrbništvo,« saj sta bila Sean in Jayden, ko je Jamie znorel, tedaj pod nazorom in varstvom svoje mame.

Pod nadzorom tretje osebe?

Pevka naj bi bila ljubeča in skrbna mama. FOTO: instagram
Pevka naj bi bila ljubeča in skrbna mama. FOTO: instagram
Čeprav naj bi dedki in babice razvajali vnuke, bi Jamieja očitno le stežka stlačili v ta stereotip. Ko je imel fanta na obisku, ju namreč ni zasipal s pozornostjo, nežnostjo in ljubeznijo, pač pa naj bi od starejšega zahteval, naj nekaj naredi, to pa pubertetniku ni dišalo in se je zaprl v sobo. »Oba sta lepo vzgojena. Kar se je zgodilo, je precej nesrečno in nikakor ni bilo pravilno,« je dejal vir in še, da se je Sean pred dedkovimi ukazi zaklenil v sobo, ob tem pa je Jamieju zavrela kri. Polomil naj bi vrata, nasilno vdrl, fanta zagrabil in začel stresati. In vse to vpričo mlajšega Jaydna. »Telesni obračun ni pustil vidnih modric, a je Seana globoko pretresel in prestrašil.« Kot tudi Britney, ki je s sinovoma odvihrala od očeta, njenih skrbi pa to ni pomirilo. Hromi jo, da bi lahko zaradi tega dokončno izgubila otroka, čeprav je Kevinov odvetnik v imenu varovanca že zatrdil, da ta kljub temu želi, da imata še naprej lepe in stalne stike ter dober odnos z mamo. Ne nazadnje se Federlinovo mnenje, da je Britney dobra in ljubeča mama, zaradi nedavnega incidenta ni spremenilo. Čeprav so že zakrožile govorice, da se lahko zgodi, da bo morala druženje mame in sinov motriti tretja oseba.
Skrbi jo, da bi zaradi očeta izgubila skrbništvo nad sinovoma. FOTO: guliver/cover images
Skrbi jo, da bi zaradi očeta izgubila skrbništvo nad sinovoma. FOTO: guliver/cover images

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije