TEŽKA PREIZKUŠNJA

Obupana Severina: Oprosti, da ti nisem pojasnila, kaj se je zgodilo

Po izgubi bitke za skrbništvo se je oglasila Severina Kojić.
Fotografija: Severina s sinom Aleksandrom. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Severina s sinom Aleksandrom. FOTO: Instagram

V pravni bitki za skrbništvo nad sinom je priljubljena hrvaška pevka Severina Kojić (47) izgubila bojMilanom Popovićem (54). Sodnica je odločila, da mora otroka predati nekdanjemu partnerju, in sicer še isti dan. Včeraj zvečer je tako pevka sina Aleksandra morala predati nekdanjemu partnerju. Kako se je ob tem počutila, smo lahko le ugibali. Danes pa je zvezdnica prekinila molk in se o sinu razpisala na instagramu.

Pri njej bo lahko prespal dvakrat mesečno

»Veš, sine, to so samo papirji, ki jih je nekdo spisal, in obstajajo črke, ki jih je nekdo zlil v besede, ki pa ne veljajo za naju. Ločili so naju fizično, a to je vse, kar so lahko storili,« začne Severina srce parajoči zapis. Kot je še razkrila pevka, bo odslej sina lahko videla 88 ur mesečno. Dvakrat na mesec bo lahko pri njej ostal tudi čez noč. »Vse druge večere pa bo mama mislila nate,« je še dodala pevka.

Saj ne vedo, kaj počnejo

V zapisu, ki je posvečen sinu, se mu je tudi opravičila, da mu ni pojasnila, kaj se je včeraj zgodilo. Kot pravi Severina, sta namesto tega raje pogledala film in pekla palačinke, namesto da bi bila žalostna. »Oprosti jim, sine, saj resnično ne vedo, kaj počnejo,« je svoje misli zaključila Severina.

Njen celotni zapis lahko preberete v spodnji objavi: 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije