ŠOK

Objokana mama pevke Kasandre razkrila, kaj se je zgodilo večer pred njeno smrtjo

Pravi, da jo zjutraj čaka, da pride k njej in se ji nasmeji.
Fotografija: FOTO: Mutaal Kayani, Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
FOTO: Mutaal Kayani, Getty Images/istockphoto

Pred dnevi je umrla 54-letna kraljica hrvaškega 'dancea' v devetdesetih letih Davorka Ručević, znana kot Kasandra. Prenehala je nastopati že pred 14 leti. »S scene sem se poslovila, ker nisem več želela biti toliko v javnosti. Imela sem endometriozo, nisem mogla hoditi ali se dogovarjati s prijateljicami za kavo. Nisem hodila na smučanje ali na kopanje,« je pred mnogimi leti dejala v svojem zadnjem intervjuju za 24sata.

Da je Davorka preminila, njena mati Darinka Gazibara kar ne more dojeti. »Zvečer sva se poslovili in odšla je v svoje stanovanje,« je za Jutarnji list povedala Darinka, ki je živela v isti hiši, v kateri sta si vsaka uredili svoje stanovanje. »Še vedno ne morem verjeti, da je ni več. Vsako jutro jo čakam in upam, da pride, se nasmeje in da skupaj obedujeva. Ampak nje ni.«

image_alt
Glasbeni svet v šoku, umrla kraljica hrvaške plesne glasbe

Kasandra je zaslovela s skladbami Sladoled, Kazna in Nisi ti jedini na svijetu. Njen spot za skladbo I've Got a Feeling je bil najdražji spot na hrvaški glasbeni sceni v tistem času. Z njo je nastopila na Zagrebfestu leta 1994.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije