GOVORILA TUDI O MAČEHI

Novi posnetki princese Diane: kralj Karel III. je namesto Harryja želel princeso

Posnetke je slavna princesa dala piscu, ki je napisal knjigo o njej.
Fotografija: Zapisala se je v srca mnogih. FOTO: Pool New Reuters
Odpri galerijo
Zapisala se je v srca mnogih. FOTO: Pool New Reuters

Čeprav princese Diane že dolgo ni več med nami, se o njej še vedno precej govori. Zdaj so se pojavili posnetki (izseke je objavil ABC), v katerih naj bi govorila ona. V enem izmed njih razkrije, da je bil kralj Karel III. (takrat je bil poznan še kot princ Charles) razočaran nad dejstvom, da sta dobila za otroka princa Harryja in ne princeso.

Kot pravi Diana v videu, je Karel III. šel do matere (verjetno je s tem mislila na pokojno kraljico Elizabeto) in ji rekel: »Veš, bili smo razočarani, mislili smo, da bo punčka.« Mati pa mu je ob tem odvrnila: »Moral bi se zavedati, kako srečen si lahko, da imaš otroka, ki je normalen.«

Govorila tudi o mačehi

Diana na posnetku govori tudi o svoji mačehi Raine. Kot je razumeti, je Raine po njenem mnenju uničila hišo in zapravila očetov denar. Diana je mačehi tudi očitala, da ne ve, kaj je prava bolečina. »V moji službi in v moji vlogi vidim ljudi trpeti, kot jih ti nisi še nikoli,« je dejala.

Slavna princesa je posnetke dala Andrewu Mortonu (ta je napisal knjigo o njej z naslovom Diana: Her True Story), so dejali pri ABC-ju.

Pred nekaj dnevi je bila obletnica Dianine smrt. Priljubljena princesa nas je namreč zapustila 31. avgusta leta 1997.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije