PREGLED LETA 2020

Novi koronavirus usoden za mnoge zvezdnike

Deset najbolj branih člankov v rubriki Tuji trači v letu 2020.
Fotografija: Luke Perry. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Luke Perry. FOTO: Youtube

Leto 2020 je minilo v znamenju številnih dogodkov, a zdi se, da so vas na področju tujih tračev zanimale predvsem teme, v katerih se omenjajo prva dama ZDA Melania Trump in njen odnos s soprogom Donaldom, pretresi z britanskega dvora (denimo Meghan in Harry in znameniti megxit) ter številne smrti zvezdnikov nekdanje Jugoslavije.

Med najbolj branimi članki je v letu 2020 izstopal tisti o nenadni smrti komaj 34-letnega člana hrvaške klape Puntamika Roka Jeliča, očeta dveh otrok. Nedavno tega je klapa še snemala miks pesmi Oči boje levande, ki jo pozna tudi skoraj vsak Slovenec. Nepričakovano je po večtedenskem boju s covidom 19 umrl tudi eden najboljših hrvaških džezovskih kitaristov in dobitnik številnih glasbenih priznanj Damir Kukuruzović, ki je sodeloval tudi z Zoranom Predinom.
Pregled najpomembnejših tem in člankov, ki ste jih v letošnjem letu radi prali, je dostopen tukaj.
Novi koronavirus je bil usoden tudi za glasbenika Željka Lepaca, ki je preminil v 60. letu starosti. Še danes je priljubljena njegova uspešnica Fajrund. Letos se je za vedno poslovila tudi prva predstavnica Jugoslavije na Evroviziji Ljiljana Petrović, ki je leta 1961 Jugoslavijo zastopala s pesmijo Neke davne zvezde.

Po težkem boju z rakom na pljučih je konec novembra umrl bošnjaški igralec Mustafa Nadarević, eden največjih igralcev na Hrvaškem, ki je zaigral tudi v slovenskih filmih. Novica je prizadela tudi našega režiserja Branka Đurića.


Tragična usoda dveh igralcev nekoč priljubljene serije


Letos smo se na žalost morali posloviti od mnogih zvezdnikov, a korona ni bila vedno krivec za smrt. Sodeč po klikih člankov, ste spremljali tragično zgodbo Luka Perryja, ki ga je pri 52 letih zadela huda možganska kap, po kateri si ni več opomogel. Hudo preizkušnjo prestaja tudi članica iz prvotne zasedbe serije Beverly Hills 90210 Shannen Doherthy. Zdravniki so ji postavili najslabšo možno diagnozo, četrti stadij raka dojk, metastaze pa so se razširile tudi v hrbtenico.


Kdo je v resnici Melania Trump?


Zanimala vas je tudi usoda prve dame Melanie in njenega moža, ki po za njiju neuspešnih ameriških volitvah zapuščata Belo hišo. Kdo v resnici je ameriška prva dama slovenskega rodu, ki je za mnoge kljub na videz odprtemu in jezikavemu soprogu precej skrivnostna? Prebirali ste članke: Frizer razkril povsem drugačno plat Melanie in Donalda, Kaj bi dobila Melania, če se loči od Donalda, Novi dokazi, da ima Melania dvojnico

Že kmalu po novem letu, pa je kot strela strela z jasnega udarila novica, da se je zatresla doslej trdna Buckinghamska palača in da princ Harry in njegova soproga Meghan ne bosta več uporabljala kraljevih nazivov. Članki kronanih glav vas še kako pritegnejo in med njimi ste najraje brali te peripetije z dvora: Šokirana Meghan: test DNK naj bi pokazal, da Harry ni oče, Kate se je povsem zlomila, krivec pa WilliamVojvodinja Kate pod srcem nosi dvojčka: princ William v strahu?
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije