PO RAZHODU

Noseča Jenna bo zdaj še nevesta

Steve Kazee je želel tako edinstven zaročni prstan, kot je njegova izbranka. Videvati sta se začela takoj po igralkinem razhodu s Channingom Tatumom.
Fotografija: Zaročni prstan je pomagal oblikovati vrh glave zaljubljeni Steve. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Zaročni prstan je pomagal oblikovati vrh glave zaljubljeni Steve. FOTO: Instagram

Vsako jutro bo Jenno Dewan prebudil poljub na obraz in oči, v ušesih pa ji bodo nežno zazvenele besede Steva Kazeeja, da je ona tista, ki jo je ljubil že vsa ta leta. Tako je temnolasi lepotici obljubil Steve, ko je padel na eno koleno in jo skoraj zaslepil s čudovitim zaročnim prstanom, ki ga je izbiral in nato pomagal oblikovati z mislijo na ljubljeno. »Želel sem, da je edinstven in tako čudovito lep kot Jenna,« je Steve prišepnil Nikki Reed, igralki in Jennini prijateljici, a tudi lastnici draguljarne Bayou With Love, kjer sta Nikki in Steve združila moči, seveda s pomočjo oblikovalca in zlatarja, ter ustvarila popoln prstan za Stevovo popolno žensko.


Jenni in Channingu je po devetih zakonskih letih odklenkalo predlani. FOTO: guliver/cover images
Jenni in Channingu je po devetih zakonskih letih odklenkalo predlani. FOTO: guliver/cover images

Leto 2020 si bo Jenna v svojo knjigo življenja zapisala z velikanskimi zlatimi črkami, kajti obeta se ji leto nepozabnih in čudovitih spominov. Ne le, da bo postala mamica, kar sta s Stevom radostno sporočila že septembra, temveč bo sledila še poroka. »Vse življenje vem, da te ljubim, in rastem s teboj ... imaš moje srce,« se je na nepričakovano snubitev odzvala igralka, ko se ji je povrnil dar govora. Za tisti usodni dan je namreč imela načrtovano, da se bo vse vrtelo okoli prihajajočega otročička, a je Steve zabavo ob prihodu dojenčka izkoristil še za snubitev. »Sanjalo se ji ni, kaj pripravlja Steve. Presenetil jo je pred njenimi najbolj tesnimi prijatelji in pripravil ganljiv govor, da so bili na koncu vsi solzavi in razneženi, Jenna pa v devetih nebesih,« je izdal vir, kako je že tako pravljična zabava ob prihodu otročička postala še bolj sanjska. »Iskreno in brez pretiravanja lahko zatrdim, da je bil to eden najbolj čudovitih dni mojega življenja. Če bi lahko izbrala en dan, ki bi ga ponavljala iz dneva v dan, bi bil to ta.«


Obkrožali so jo namreč ljudje, ki jih ima najraje, vse je bilo zaradi tematske zabave ozaljšano s cvetjem, brbončice so si razvajali z izbranimi prigrizki, s prijateljicami je malce newageevsko v čast prihajajočemu dojenčku sklenila krog blagoslova – pika na i pa je bila ona sama v princeskati oblekici prek pošteno zaobljenega trebuščka in snubitev moškega, v katerega se je zaljubila pred dvema letoma. Popolno!

Odklenkalo po devetih letih zakona

Jenna in Steve sta se (uradno) začela videvati jeseni 2018, le par dni po tem, ko je vložila zahtevek za ločitev od prvega moža Channinga Tatuma, s katerim jima je odklenkalo po devetih letih zakona. A spoznala ga je že leta prej, na Broadwayu, kamor jo je zaneslo v želji, da si ogleda z nagrado tony ovenčani muzikal Once. »Tu sem Steva prvikrat videla, bilo je pred osmimi leti. S svojo igro in talentom me je navdušil, da sem prepričala mamo, da morava še v zaodrje, ga spoznati in mu čestitati.« A tedaj je bilo njeno srce oddano, pripadalo je Channingu, s katerim sta pred skoraj sedmimi leti pozdravila hčerko Everly. Toda čeprav sta bila Jenna in Channing prepričana, da se bosta skupaj postarala, so jima zvezde namenile drugačno pot. Predlani sta se ločila, Jenna pa je sedaj zaradi Steva »najbolj srečno dekle na svetu«. Novo srečo je že našel tudi njen bivši, greje ga ljubezen britanske pevke Jessie J.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije