POROČNO DOVOLJENJE

Nicolas Cage spet pred oltar?

Zvezdnik je vidno pijan zaprosil za poročno dovoljenje. V alkoholni omotici ljubljeno obtoževal, da ga bo obrala.
Fotografija: Dvanajst let je preživel z Alice Kim. Foto: Guliver/Cover images
Odpri galerijo
Dvanajst let je preživel z Alice Kim. Foto: Guliver/Cover images

Pravijo, da vaja dela mojstra, zatorej bi lahko trdili, da oskarjevec Nicolas Cage že dobro pozna korake, ki človeka privedejo pred oltar. Zakonsko srečo je namreč skušal že trikrat, a čeprav se je vsak izmed njegovih zakonov končal z ločitvijo, bi moral zdaj že z zaprtimi očmi in sredi noči vedeti, kako zaprositi za poročno dovoljenje. A namesto da bi igralec svoje načrte, da še v četrto postane zakonski mož, izpeljal elegantno, gladko in brez direndaja, je v mestni hiši naredil takšno sceno, da so ga zaprosili, da obrazce izpolni v posebni sobi.

Lansko pomlad se je govorilo, da je zvezdnik verjetno že prebolel razpad tretjega zakona z Alice Kim, ki se je po 12 skupnih letih končal dobro leto prej. Radovedni pogledi so ga tedaj namreč opazili v družbi precej mlajše umetnice ličenja Erike Koike, ki bo po enem letu romance, ki pa je nista obešala na veliki zvon, očitno postala njegova žena številka štiri. Naj je šlo za načrtovan korak ali spontano odločitev, golobčka sta te dni namreč zakorakala v poročni urad v mestni hiši v losangeleškem okrožju. Tam pa Cage ni dajal vtisa noro zaljubljenega moškega, ki skoraj sliši travo rasti, ampak naj bi – trdijo očividci – v pijanski omotici robantil in precej nerazločno momljal, da je bivši fant njegove drage preprodajalec mamil in da sledečega koraka, torej izmenjave poročnih zaobljub, pač ne bo storil. »Pridi, pojdiva,« mu je pomirjujoče prigovarjala Erika in mu kot majhnemu otroku zatrjevala, da ga nikoli ni prosila, da zaprosita za dovoljenje.

Če si je dan, ko bo zaprosila za tovrstni dokument, risala v barvah romantike, je Koikova zdaj obstala s povešenim pogledom. »Ves čas, ko sta izpolnjevala obrazce, se je Nicolas drl, da je bila prej v zvezi s preprodajalcem in da ga bo obrala za ves denar,« je dejal očividec. Slišal pa ga ni le on, ampak še vrsta drugih, zato so tamkajšnji uradniki oskarjevca in njegovo najverjetneje bodočo nevesto odpeljali v posebno sobo. Da se Cage malce umiri in v miru konča izpolnjevanje obrazcev za poročno dovoljenje.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas