YOUTUBERKA

Nič več ne bo superženska

Kanadska youtuberka Lilly Singh bo uporabljala le še svoje ime. Septembra bo začela voditi pogovorno oddajo na NBC.
Fotografija: Lilly Singh je med največjimi zaslužkarji na youtubu. FOTOgrafije: Reuters
Odpri galerijo
Lilly Singh je med največjimi zaslužkarji na youtubu. FOTOgrafije: Reuters

Youtuberka, komičarka, igralka in kmalu tudi televizijska voditeljica Lilly Singh se poslavlja od svojega vzdevka Superwoman (superženska), s katerim je zaslovela.
Na družabnih omrežjih jo spremljajo milijoni.
Na družabnih omrežjih jo spremljajo milijoni.

Kanadčanka, ki je vzdevek uporabljala skoraj celo desetletje, je na instagramu zapisala, da v času, ko je iskala ime za svoj youtube račun, vzdevku ni posvečala pretirane pozornosti – preprosto je prevzela isto uporabniško ime, kot ga je imela na nekdanji Microsoftovi platformi za takojšnje sporočanje MSN Messenger.
 

Superjunakinja


»Pred devetimi leti sem sklenila odpreti svoj youtube račun. Nisem pričakovala, da mi bo spremenil življenje in mi naredil kariero: res nisem pričakovala, da bom objavila več kot pet videov.
Svoj glas je posodila tudi miniaturnima samorogoma v risanki Ledena doba 4: Celinski premiki.
Svoj glas je posodila tudi miniaturnima samorogoma v risanki Ledena doba 4: Celinski premiki.

Pri registraciji sem preprosto vnesla ime Superwoman, ki sem ga uporabljala na messengerju. Ime je temeljilo na pesmi pevke Lil' Mo in raperja Fabulousa. Ko sem odraščala, sem si pravila superženska, saj sem se kot vsi otroci hotela kot superjunakinja boriti proti vsem oviram v življenju. Ko sem odrasla, sem obdržala takšen način razmišljanja, da je vsakdo lahko superjunak.« Njen youtube račun IISuperwomanII ima skoraj 15 milijonov naročnikov, na instagramu pa ji sledi skoraj devet milijonov ljudi.

Zapisala je, da ji sicer zelo laska, kadar jo oboževalci in oboževalke pokličejo po njenem vzdevku, a dodala, da se zdaj veliko bolje počuti kot samo Lilly.

»Lilly je na moji poti skozi življenje postala še večja junakinja kot Superwoman. Ime Lilly obsega prav vse, kar sem preživela na svoji poti, in ponosna sem na to ime,« je poudarila in dodala, da se zdaj uradno poslavlja od vzdevka in superjunaškega ogrinjala, ki ga predstavlja. »Zdaj so moje največje in najboljše supermoči v imenu Lilly in zato bom znala le kot Lilly,« je sklenila.
 

Pomembno leto


Lilly Singh je v zadnjih mesecih doživela več pomembnih trenutkov. Februarja je javno razglasila, da je biseksualka, pri čemer je poudarila, da sprejema vse svoje lastnosti kot supermoči.


Naslednji mesec pa je ameriška televizijska mreža NBC napovedala, da bo Singhova septembra dobila svoj nočni televizijski pogovorni šov z naslovom A Little Late with Lilly Singh, ki bo zamenjal oddajo Last Call with Carson Daly, ki jo je od leta 2002 vodil radijski in televizijski voditelj Carson Daly. In to ni kar tako: Lilly Singh bo tako edina ženska na glavnih ameriških televizijah, ki bo (trenutno) vodila svojo nočno pogovorno oddajo.

»Indijska Kanadčanka z lastnim pogovornim šovom? No, to pa je uresničitev sanj,« je dejala Singhova. »Navdušena sem, da bom imela svojo oddajo na NBC, in upam, da bo to za moje starše enako navdušujoče, kot če bi dobili vnuka,« se je v svojem slogu pošalila Lilly. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije