HIŠNA OPRAVILA

Nič več blišča in razvajanja: to je Severina, kot je še niste videli

Zvezdnica je dokazala, da je prava gospodinja. 
Fotografija: Severina še vedno bije bitko za svojega sina. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Severina še vedno bije bitko za svojega sina. FOTO: Instagram

Hrvaška zvezdnica Severina Kojić se je v samoizolaciji lotila svojega novega projekta, ki ga je poimenovala SeVeTeVe. Gre za nekakšno spletno televizijo, ki skrbi za stik z oboževalci. Tam jo lahko iz dneve v dan spremljajo, katera poročila je gledala, kako je čistila hišo svojega tasta Dragana Kojića, v kateri je trenutno izolirana, in kako je videti njen trening. Severina pa v karanteni ni prav nič zvezdniška.

Loti se vseh opravil, tudi kuhanja. Na zadnjem posnetku pa je poprijela za metlo in počistila kuhinjo. Ker pa je seksi pevka pravi multipraktik, je tudi zapela in telovadila. Sama sebe je primerjala s pravljično junakinjo Pepelko.

Severina pa še vedno bije bitko na sodišču za sina Aleksandra, potem ko so skrbništvo lani dodelili njenemu nekdanjemu partnerju Milanu Popoviću, njej pa dovolili le nekaj obiskov mesečno. Na družabnih omrežjih je opisala svojo agonijo zadnjih nekaj mesecev, ko se mora zbujati brez sina, in vse skupaj primerjala s karanteno v času koronavirusa. Spomnimo, Popović je sina vzel pod svojo streho in ga do konca karantene ne namerava predati pevki.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije