MIČNA

Nekateri moški RES poimenujejo hčere po svojih bivših (in zakaj to ni dobro)

Glasbenik Adam Levine naj bi prosil svojo ljubico, če lahko svojega otroka poimenuje po njej. A njegov primer še zdaleč ni osamljen, saj nekateri moški dejansko poimenujejo svoje hčere po bivših dekletih in ljubicah.
Fotografija: Moški z otrokom
Odpri galerijo
Moški z otrokom

Pred kratkim je v medijih odjeknila novica, da je pevec skupine Maroon 5 Adam Levine prevaral svojo ženo, manekenko Behati Prinsloo. Spletna vplivnica Sumner Stroh je priznala, da je imela razmerje z njim. Veliko prahu pa je dvignila njena izjava, da ni imela le razmerja z njim, ampak da ji je nekaj mesecev pozneje kar naenkrat poslal sporočilo z neobičajno prošnjo, ali lahko otroka, ki ga pričakuje z ženo, poimenuje po njej. Na družbenem omrežju je objavila njegova sporočila, med katerimi je največ pozornosti vzbudilo tisto, če lahko sina poimenuje po njej:

»Okej, resno vprašanje. Dobil bom še enega otroka, in če bo deček, bi mu rad dal ime Sumner. Imaš kaj proti? Resno mislim.« Pevec je prešuštvo zanikal, vendar je priznal, da se je s spletno vplivnico 'v nekaterih delih interakcije' vedel neprimerno, kar obžaluje. Škandal skuša rešiti v družinskem krogu, kar je še posebej stresno za njegovo ženo, ki je trenutno z njim tretjič noseča. V svojem zapisu se je pokesal: »Tega ne bom nikoli ponovil. Prevzemam polno odgovornost. Tole bomo prebrodili in čez to bomo šli skupaj.«

Če drži, da je Adam svojo ljubico vprašal, ali lahko poimenuje otroka po njej, je to šokantno. Kdo bi namreč poimenoval svojega otroka po ženski, s katero se je zapletel, medtem ko je bila njegova žena noseča? Očitno veliko ljudi!

Branje nadaljujte TUKAJ – na mična.si.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas