KONEC LJUBEZNI

Mladega ljubimca izbrisala iz življenja

Igralka Kate Beckinsale ljubimkala s hčerinim vrstnikom. Konec ljubezni med Jessie J in Channingom Tatumom.
Fotografija: »Bi ženske mojih let morale ostajati doma, čakati menopavzo in kvačkati?« se je Kate odzvala na kritike. FOTO: Press Release
Odpri galerijo
»Bi ženske mojih let morale ostajati doma, čakati menopavzo in kvačkati?« se je Kate odzvala na kritike. FOTO: Press Release

Kaj si ne znaš poiskati moškega svojih let? Čemu ljubimkaš s fanti, ki bi bili po letih lahko tvoji otroci? Takšne in podobne kritike so letele na angleško krasotico Kate Beckinsale, ki je letošnjo pomlad javno razgalila svojo ljubezen z mladim kanadskim glasbenikom Goodyjem Graceom, ki je s 23 leti zgolj eno leto starejši od zvezdničine hčerke Lily. Zdaj pa ji vsi, ki so jo obsojajoče gledali, lahko vržejo pod nos, da so imeli prav, da ljubezen s 24-letno razliko v letih pač ne more obstati. Po devetih mesecih, od katerih sta jih kar šest menda preživela pod skupno streho, je njuni ljubezni namreč odklenkalo.

Vse se je začelo na širnem spletu. Potem ko so radovedneži na januarski podelitvi grammyjev prvič uzrli Kate, ki je kljub 47 letom še vedno videti sveže in mladostno kot dvajsetletnica, in Goodyja, sta si zvezdnika začela precej kriptično dopisovati po družabnih omrežjih, njuno medsebojno pošiljanje emojijev srčkov, angelskih in nasmejanih obrazov pa je kar kričalo o tihi privlačnosti. Kar sta s sprehajanjem z roko v roki aprila letos tudi potrdila. Julija pa si še javno izpovedala ljubezen, seveda vnovič na družabnih omrežjih. »Ljubim te! Vse najboljše!« je Goody zaželel svoji zapeljivi ljubimki. In če se je zajeten del njune romance odvijal javno na spletu, je zatorej skoraj primerno, da sta tako naznanila tudi konec. Iz igralkinega spletnega življenja so čez noč namreč izginile vse sledi o Goodyjevem obstoju. Ne le da mu je nehala slediti na vseh družabnih omrežjih, tudi minula sporočila, ki sta si jih lepila, je izbrisala. Kot da Goody sploh ne bi obstajal. Kar je v sodobnem času družabnih omrežjih najbolj jasen znak, da je ljubezni odklenkalo.

Lepa Kate je prepričana, da se tudi ženske njenih let v življenju lahko zabavajo. FOTO: osebni arhiv
Lepa Kate je prepričana, da se tudi ženske njenih let v življenju lahko zabavajo. FOTO: osebni arhiv

Katina ljubezen z vrstnikom njene hčere se je znašla na pokopališču njenih propadlih romanc. Tam se je zbralo že dokajšnje število mladcev. Preden je namreč spoznala mladega Kanadčana, se je zapletla v štirimesečno razmerje z 20 let mlajšim Petom Davidsonom. Pred njim so jo greli objemi Jacka Whitehalla, od nje mlajšega 15 let. Prvi mladec po razpadu igralkinega zakona z Lenom Wisemanom leta 2017 pa je bil 23 let mlajši igralec Matt Rife. »Moški nenehno počno, kar želijo, naj gre za razmerja, športne avtomobile, motorje ali tetovaže. Njim se ne meče pod nos, čemu menjavo ljubimke in čemu se še niso ustalili. Zakaj se torej ženske, ko enkrat prestopijo tridesetico, tudi ne bi smele zabavati? Bi morale le posedati doma, čakati menopavzo in kvačkati?« se je zvezdnica odzvala na kritike, da se podi za mladimi fanti.

Postavni Channig Tatum je spet na trgu samskih. FOTO: Press Release
Postavni Channig Tatum je spet na trgu samskih. FOTO: Press Release

Lepa igralka v svojem ljubezenskem življenju torej obrača nov list. Podobno sta zdaj storila tudi mišičasti Channing Tatum, zvezdnik filma Vroči Mike, in provokativna britanska pevka Jessie J, ki jima je že drugič odklenkalo. Kdaj točno se je med njima prvič zaiskrilo, sicer ni jasno, a šepet o porajajoči se romanci je tiho zakrožil na začetku jeseni 2018. Nato pa sta se z vsem srcem predala novi zvezi, saj je Jessie že precej hitro spoznala njegovo hčerko Everly iz igralčevega propadlega zakona z Jenno Dewan. A prav bliskovitost in resnost na začetku razmerja naj bi bili razlog, da je njuna ljubezen v iztekanju leta 2019 pregorela. »Preveč in prehitro sta se zagnala v vse,« je dejal vir. Kar pa sta očitno obžalovala, saj naj bi že januarja letos spet našla pot v objem drug drugega. »Vse najboljše nadvse posebnemu, edinstvenemu moškemu ob meni. Nadvse sem hvaležna, da si se rodil. In še bolj hvaležna, da sva se spoznala!« je žgolela Jessie še aprila. Zdaj, če prevrtimo pol leta naprej, pa je očitno spet samska. »Samsko življenje med pandemijo ...« je čivknila in s tem povedala vse. Da je med njo in Chaningom že drugič v dveh letih vsega konec.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije