Milijana (21) v šovu zanosila, mož Milojko (74) ni oče

V resničnostnem šovu je zanosila z drugim. 
Fotografija: Milijana in Milojko se v resničnostnem šovu ne znajdeta najbolje. FOTO: Youtube, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Milijana in Milojko se v resničnostnem šovu ne znajdeta najbolje. FOTO: Youtube, posnetek zaslona

Drami v resničnostnem šovu Parovi ni videti konca. Kontroverzna zakonca Milijana (21) in Milojko (74) Božić, ki sta se v šov podala skupaj, sta že dlje časa na različnih bregovih. Milijana se je pred moževimi očmi strastem predajala z drugim, 60-letnim Nemanjo.

Očitno je njuna »ljubezen« obrodila sadove, saj je odjeknila vest, da Milijana pričakuje otroka. Nemanja je namreč prepričan, da je otrok njegov. »Gledalci so videli, da je seksala z mano in ne s svojim možem,« je 60-letnik dejal novinarjem. 

Ko je Nemanja, ki je bil sicer iz šova izključen, izvedel veselo novico, je menda skakal od veselja. Kot je dejal, so ga mnogi že poklicali in mu čestitali. Tokrat si menda želi deklico, saj ima že več sinov. Nemanja je odločen, da bo Milijano zaprosil za roko, ko bo to le mogoče. Najbrž ni treba posebej poudarjati, da se mora 21-letnica pred takšnimi podvigi najprej ločiti od Milojka.

O Milijanini nosečnosti, ki menda traja že osem tednov, se je ugibalo že nekaj časa. Očitno je njeno drugo stanje opazila tudi produkcija, saj ji je ponudila enodnevni izhod za obisk zdravnika, poročajo srbski mediji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije