VESELJE

Michael Sheen bo v drugo očka

Zvezdnikova izbranka je le pet let starejša od njegove hčerke. Z Anno sta začela ljubimkati pred komaj dvema mesecema.
Fotografija: Po dveh mesecih ljubimkanja bosta Michael in Anna že zibala. Foto: instagram
Odpri galerijo
Po dveh mesecih ljubimkanja bosta Michael in Anna že zibala. Foto: instagram

Včasih se vse zgodi skoraj v hipu. Kajti če valižanski igralec Michael Sheen pred dobrima dvema mesecema za Anno Lundberg še vedel ni, zdaj z njo že pričakuje otroka. Novica, ob kateri sta osuplo in odprtih ust sprva obstala celo sveža zaljubljenca, a sta zdaj, ko je prvi šok minil, nad obetom dojenčka, ki jima bo popestril življenje, navdušena.
Michael je prvič postal oče pred 20 leti, ko se mu je iz ljubezni s Kate Beckinsale rodila Lily. Foto: guliver/x17online.com
Michael je prvič postal oče pred 20 leti, ko se mu je iz ljubezni s Kate Beckinsale rodila Lily. Foto: guliver/x17online.com

»Zelo sem vesel, da lahko z vami delim novico, da s partnerico Anno pričakujeva najinega malega angelčka,« je zvezdnik s svetom delil, da bo pri 50 letih drugič postal očka.
 

Z bivšo sta prijatelja


Z radostmi in tegobami starševstva se je prvič srečal pred dvema desetletjema, ko je 1999. na svet pokukala mala Lily, sad Michaelove ljubezni s filmsko lepotico Kate Beckinsale, s katero pa sta se štiri leta po prihodu njune prvorojenke in po osmih letih ljubezni razšla. V prvi vrsti verjetno zaradi režiserja Lena Wisemana, ki ga je Kate spoznala med snemanjem filma Podzemlje, med katerim sta se strastno zaljubila, oba končala tedanje razmerje in v roku enega leta že stopila pred oltar.

A čeprav je v odnos Kate in Michaela očitno posegel drug moški, med nekdanjima zaljubljencema ni nikakršnih zamer. Nasprotno, še danes sta tesna prijatelja, ne le zaradi hčerke.

»Michael je eden meni najdražjih ljudi, srčno ga imam rada in bi ga, če ne bi bil del mojega življenja, zelo pogrešala,« je o bivšem še nedavno dejala Kate in dodala, da drug drugega še vedno tako nasmejeta, da se od krohota valjata po tleh. Podobno ljubezen in naklonjenost do Kate še danes razglaša Sheen, hvaležen, da sta se razšla prijateljsko in da ju povezuje Lily. Kajti zaradi hčerke je spoznal, da ob starševstvu vse drugo zbledi.
Blondinka švedskega rodu je le malce starejša od ljubimčeve hčere. Foto: instagram
Blondinka švedskega rodu je le malce starejša od ljubimčeve hčere. Foto: instagram

»Na svetu smo zato, da postanemo starši. Čeprav verjetno ni zahtevnejše naloge, je to v osrčju nas, je ultimativna izkušnja, zaradi katere se začneš spraševati o svetu in samem sebi,« se je o očetovstvu odprl igralec in dodal, da ga včasih stiska okoli srca, ker ga službene obveze vodijo na vse konce sveta in ga tako za daljša obdobja ločijo od Lily. »Ko sem z njo, si želim izkoristiti prav vsak trenutek najinega skupnega časa.«
 

Priljubljen pri ženskah


Po razhodu z Beckinsalovo igralec ni dolgo sameval. Le malce pozneje se je že znašel v objemu balerine Lorraine Stewart, a po šestih letih sta odšla po ločenih poteh, Michaelu pa je srce skoraj sočasno že zatrepetalo ob stanovski kolegici Rachel McAdams.
Kate in Michael sta si še vedno zelo blizu. Foto: instagram
Kate in Michael sta si še vedno zelo blizu. Foto: instagram

A niti njuna zgodba se ni končala z donenjem poročnih zvonov kot tudi ne s Sarah Silverman, s katero so ju predlani po treh skupnih letih razdružili različni življenjski pogledi in želje. Za njo je našel ljubezen in toplino pri irski komedijantki Aisling Beo, s katero sta še aprila delovala skoraj nerazdružljiva. A za njuno harmonično fasado je očitno malce pokalo, saj naj bi se maja že poštno kresalo med njim in komaj 25-letno Anno, le pet let starejšo od zvezdnikove hčerke.


»Michael je precej priljubljen pri ženskah,« je povedal vir in dodal, da čeprav je igralčeva romanca z blondinko še precej sveža, da sploh še nista utegnila razmišljati o morebitni skupni prihodnosti, je nepričakovana nosečnost zdaj vse spremenila. »Bil je, milo rečeno, precej šokiran, da je Anna tako hitro po začetku njunega ljubimkanja že zanosila. A zdaj sta se odločila, da naklonita njunemu razmerju priložnost.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije