HOČEJO JO UKROTITI

Meghan si nabira sovražnike, zato bo dobila mentorico

Vojvodinja suseška naj bi bila preveč zvezdniška.
Fotografija: Sophie in Meghan se dobro razumeta, čeprav se ne družita pogosto.
Odpri galerijo
Sophie in Meghan se dobro razumeta, čeprav se ne družita pogosto.

Vojvodinja Susseška je že dobro leto članica britanske kraljeve družine, a kraljica Elizabeta II. meni, da se v tem času še ni dovolj dobro prilagodila kraljevemu življenju, navadam in izzivom, ki ga spremljajo. Menda se je odločila, da bi bilo za Meghan najbolje, če bi imela mentorico, nekoga iz družine, ki je imel podobne težave kot ona, in govori se, da se ji za to zdi najprimernejša Sophie, žena njenega najmlajšega sina Edwarda. Tudi Sophie namreč ni modre krvi, ob poroki s princem je morala pustiti službo in tudi ona si, kot Meghan in Harry, prizadeva, da bi njena otroka imela čim bolj običajno otroštvo in odraščala stran od oči javnosti.

»Kraljici je všeč zamisel, da bi bila Sophie neuradna Meghanina mentorica, saj je pogosto v Windsorju, kjer njena otroka jezdita kraljičine konje in se igrata v vrtovih. Ženski se tudi sicer odlično razumeta, čeprav se ne družita pogosto, in kraljica meni, da imata in si želita precej podobnega življenja zase in za svojo družino,« je dejal vir blizu kraljevim.Campbellova meni, da bi se Meghan morala nehati vesti kot zvezdnica.
Campbellova meni, da bi se Meghan morala nehati vesti kot zvezdnica.
Da Meghan, ki je sicer še pred poroko s Harryjem obiskovala tečaje vedenja in kraljeve etikete, še vedno potrebuje pomoč, je postalo kraljici jasno, ko je videla, da kritike na račun nove vojvodinje kar ne prenehajo. »Ko sta se s Harryjem zaročila, so bili vsi navdušeni nad njo, bila je svež veter, kot so jo radi opisovali, a tradicionalnim Britancem ni bilo všeč, ker se ni hotela podrediti tradiciji, in počasi, a vztrajno je ta ljubezen zamrla, in z zadnjimi bizarnimi odločitvami Susseških je vse le še huje,« je dejal poznavalec razmer na dvoru.

Lady Colin Campbell ni všeč Meghanino vedenje. FOTOGRAFIJE: Guliver/getty Images
Lady Colin Campbell ni všeč Meghanino vedenje. FOTOGRAFIJE: Guliver/getty Images
Ena zadnjih Meghaninih odločitev, da sodeluje pri junijski izdaji revije Vogue, se je izkazala za še posebno neposrečeno. Mnogi so sodelovanje označili za nekraljevsko in Meghan znova očitali, da se vede preveč kot zvezdnica in premalo kot članica kraljeve družine. Najostrejša je bila lady Colin Campbell, ki je bila nekoč zaupnica princese Diane, o kraljevih je napisala tudi precej knjig. »Nikoli ni bila med najuspešnejšimi in najbolje plačanimi igralkami in mora se nehati vesti, kot da je bila. Kraljevi se ne vedejo kot zvezdniki. To je ceneno, vulgarno in neodgovorno,« je bila neusmiljena Campbellova in dodala, da si Meghan nabira zgolj sovražnike in da se bodo proti njej kmalu obrnili še tisti, ki jo občudujejo, če se ne bo prilagodila vlogi in nazivu.

Tudi Sophie in Edward živita stran od medijev, kot bi to rada Meghan in Harry.
Tudi Sophie in Edward živita stran od medijev, kot bi to rada Meghan in Harry.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas