Meghan in Harry sprejela kraljičino vabilo k vrnitvi

Archie naj bi poleti ponovno videl dedka, pradedka in prababico.
Fotografija: Kraljica je Harryju in Meghan dala vedeti, da sta vedno dobrodošla nazaj v kraljevo družino, a le pod pogojem, da se ne bosta finančno okoristila na račun povezav z družino. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Kraljica je Harryju in Meghan dala vedeti, da sta vedno dobrodošla nazaj v kraljevo družino, a le pod pogojem, da se ne bosta finančno okoristila na račun povezav z družino. FOTO: Reuters

Britanska kraljica Elizabeta II. med letom prebiva v svoji rezidenci Balmoral na Škotskem. Tja je že lani povabila Harryja in Meghan, a se vabilu nista odzvala. Letos pa bo drugače, saj sta zakonca sporočila, da se poleti vračata iz Kanade v Veliko Britanijo, da bo kraljica videla pravnuka Archieja.
 
Preberite tudi:
Nategnila Harryja, da je razkril resnico o svoji družini

Archie bo maja letos dopolnil eno leto, po vrnitvi v Veliko Britanijo pa se bo srečal z dedkom Charlesom. Za zdaj ni znano, ali ga bo videl tudi stric William. Prav poslabšanje odnosa med Harryjem in Williamom naj bi bil eden glavnih razlogov za selitev družine mlajšega brata v Kanado. Archie naj bi svoja bratranca in sestrično (Georgea, Louisa in Charlotte) videl le nekajkrat, kar je žalostno za vse ljubitelje britanske monarhije, ki so bili doslej vajeni, da sta William in Harry tudi dobra prijatelja, in si niti predstavljati niso mogli, da njuni otroci ne bodo odraščali skupaj.
 
Preberite tudi:
Meghan ju je prisrčno pozdravila, o odzivu Kate in Williama govori ves svet (VIDEO)

Kraljica naj bi bila zelo žalostna, ker Harry in Meghan s seboj nista pripeljala Archieja, ko sta se pred dnevi v Londonu udeležila svoje zadnje kraljevske obveznosti, preden konec meseca tudi uradno zapustita kraljevo družino.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije