NESREČNO

Manekenka Simona se je polomila pri milijarderju, zdaj ga toži za več milijonov

Pri veliki hitrosti se je zaletela v drevo.
Fotografija: Simona Andrejić. FOTO: Twitter
Odpri galerijo
Simona Andrejić. FOTO: Twitter

Srbska manekenka Simona Andrejić (25) je na posestvu vietnamskega milijarderja Chinh Chuja (53) v Westchestru v ameriški zvezni državi New York 17. julija doživela hudo nesrečo in utrpela več zlomov (tudi medeničnih kosti), poroča portal Page Six. Chu je s prijatelji povabil na zabavo veliko privlačnih mladenk, nesreča pa se je zgodila med spuščanjem po jeklenici. Simona, ki je doslej med drugim delala za znamke Calvin Klein, Gucci, Dolce & Gabbana in Dior, zdaj od njega seveda zahteva ustrezno odškodnino. Koliko je to? Američani pišejo, da gre za večmilijonsko tožbo.

Simona se je z veliko hitrostjo zaletela v drevo in nato dve uri visela na leseni platformi kakšnih 15 metrov nad tlemi. Chu ji je zagotovil, da bo poskrbel za vse. Nastanil jo je v hotel s petimi zvezdicami, na razpolago ji je dal rolls-roycea in ji ponudil nekaj tisoč dolarjev mesečno za obdobje enega leta. Ker se s tem ni strinjala, ji je zagrozil, da ne bo plačal stroškov zdravljenja in stroškov hotela, zato se je izselila.

Novinarji so Chuja poklicali, da bi zadevo komentiral, a se mu ni zdelo vredno trošiti časa zanje, košarico pa jim je dala tudi Simona. Je pa njen odvetnik Salvatore Strazzukko dejal, da ima hude poškodbe, zaradi katerih ne more delati, prav tako pa je v hudih bolečinah: »Zato si v skladu z zakonom zasluži pošteno kompenzacijo.«

Page Six je poročal celo, da je Simona v invalidskem vozičku, a so njeni starši to zanikali. Novinarjem Kurirja so se zahvalili za skrb, več o njenem zdravstvenem stanju pa niso želeli povedati.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije