VESELA NOVICA

Majhne laži bo režirala oskarjevka Andrea

Igralec Adam Scott potrdil sodelovanje v drugi sezoni. Velik uspeh serije pripisujejo tudi zvezdniški zasedbi
Fotografija: Zvezdnice se vračajo.
Odpri galerijo
Zvezdnice se vračajo.

V torek je 44-letni igralec Adam Scott razveselil svoje oboževalce z novico, da bo sodeloval v drugi sezoni skrajno uspešne televizijske nadaljevanke Big Little Lies (Majhne laži), ki je doživela izjemen uspeh. Serija v produkciji televizijske hiše HBO je pobrala vrsto nagrad emmy in zlati globus, med njimi tudi za najboljšo serijo in najboljšo mini serijo.


Scott bo ponovno upodobil Eda Mackenzieja, moža Madeline Marthe Mackenzie, ki jo je odlično odigrala Reese Whiterspoon. Zvezdnik je veselo novico objavil na twitterju, zapisal je, da je zelo počaščen in vznemirjen, da se vrača v serijo in da upa, da bo prav tako uspešna. Ugibanja, kaj se bo dogajalo z njegovim likom, so postajala čedalje glasnejša, potem ko sta decembra Nicole Kidman in Reese Whiterspoon razkrili, da so dogovori za drugo sezono zaključeni. Nadaljevanka, ki je televizijska adaptacija romana Liane Moriarty, je bila ena najbolj prepričljivih serij lanskega leta, saj se je dotaknila občutljive teme nasilja v družini in težav z vzgojo otrok.

Igralki, ki sta tudi soproducentki nadaljevanke, sta ponovno združili moči s kraljem nadaljevank Davidom E. Kelleyjem, ki bo ostal v ekipi kot scenarist, režijo pa so tokrat ponudili oskarjevki Andrei Arnold. »Nova sezona prihaja zaradi navdušenja našega občinstva z vseh koncev sveta. Zgodbo je ponovno napisala Liane Moriarty. To je bila življenjska izkušnja. Zelo sem hvaležna, da imam priložnost še naprej raziskovati te ženske like in posneti to serijo z mojimi prijatelji.«


Serija je uspešna v veliki meri zaradi izjemnega nabora igralcev in igralk, ki so skoraj brez izjeme uveljavljena imena tudi iz sveta filma. Ker so udeleženi tudi v produkciji in s tem prevzemajo del tveganja, so toliko bolj predani ustvarjalnemu procesu in promociji. Glede na to, da je prva sezona prejela osem emmyjev, lahko pričakujemo, da bodo v produkcijo nadaljevanja vložili veliko več časa in energije. Pustimo se presenetiti. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije