IZBIRA VEDNO MLAJŠE

Madonna v objemu 36 let mlajšega

Iz leta v leto si izbira mlajše ljubimce. Posteljo ji največkrat grejejo plesalci.
Fotografija: Madonna in Ahlamalik naj bi se zbližala pred vsaj tremi meseci. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Madonna in Ahlamalik naj bi se zbližala pred vsaj tremi meseci. FOTO: instagram

Čas za Madonno ne teče ali pa se kvečjemu vrti vzvratno. No, vsaj če sodimo po njenih ljubimcih, ki so iz leta v leta mlajši in se čedalje bolj približujejo letom njene najstarejše hčerke Lourdes, ki jih je letos na torti upihnila 23. Torej zgolj dve svečki manj od pevkinega najnovejšega izbranca Ahlamalika Williamsa, ki ga pri 25 letih od zvezdniške ljubimke loči kar 36 let.

Že preden se je pred leti med veljakinjami zabavne industrije začela moda mlajših ljubimcev, je pop pevki dišalo mlado moško meso. Drugačnega skoraj poznala ni, saj je v svoji pestri ljubezenski zgodovini le enkrat ljubimkala z moškim, starejšim od nje. Vsi drugi, ki so ji doslej greli posteljo, so bili namreč mlajši. Še več, iz leta v leto in z vsakim novim ljubimcem se je starostna razlika med Madonno in njenim najnovejšim žrebcem le poglabljala. Zdaj je dosegla nove višave s 36 leti razlike.

Pevkin edini starejši ljubimec je bil Warren Beatty.<br />
FOTO: guliver/cover images
Pevkin edini starejši ljubimec je bil Warren Beatty.
FOTO: guliver/cover images
Da ji ob nekom spet strastno vre kri, zvezdnica ni obešala na veliki zvon, a sta pevka in mladec z izkazovanjem nežnosti in intimnimi dotiki, kar so paparaci ujeli v svoj objektiv, nedvomno potrdila, da se med njima nekaj plete. Če je verjeti šepetu, menda že tri mesece, pri čemer se 61-letnica ni ozirala na zaskrbljena mnenja prijateljev. »Moškega, ki je vsaj blizu njenih let, niti pogleda ne. A njeni prijatelji menijo, da bi morala poskusiti s kakšnim vrstnikom, saj bi zgolj tako imela možnost ljubečega, trajnega razmerja,« je prišepnil vir. »Na začetku se vselej zdi, da je noro zatrapana, a le hiter pregled njene ljubezenske zgodovine pokaže, da gre le za ljubimkanja, ki ne obstanejo in ne trajajo.«

Te dni se zdi, da se greje ob gibkem telesu mladega plesalca, ki je že pred štirimi leti poplesaval na njeni glasbeni turneji, se pojavil tudi v menda že dveh glasbenih spotih in zdaj pristal še v njeni postelji. Pred njim jo je grela toplina portugalskega manekena Kevina Sampaioja, ki je od Madonne mlajši 33 let in s katerim se je sprva poljubljala pred kamerami glasbenega spota B**** I'm Madonna. To je očitno zanetilo povsem resnične iskrice, saj naj bi nato ljubimkala tudi za ugasnjenimi kamerami, vse od leta 2017 pa do nedavnega, ko ga je zamenjal še mlajši Ahlamalik.

Zvezdnici najbolj dišijo mlajši plesalci. FOTO: guliver/Getty Images
Zvezdnici najbolj dišijo mlajši plesalci. FOTO: guliver/Getty Images
V letu 2014 se je zapletla v kratko romanco z nizozemskim koreografom in plesalcem Timorjem Steffensom, ki je bil tedaj pri 26 letih od zvezdnice mlajši za okroglih 30 let. A čeprav se je za hip morda zazdelo, da je med njima več kot bežna aferica, saj ga je Madonna vzela s seboj na družinske poletne počitnice v Evropo, ga je že po skupnih devetih dneh na jugu Francije »vljudno prosila, naj spakira in odide«. Za precej resnejše pa se je izkazalo njeno razmerje s francoskim plesalcem Brahimom Zaibatom, saj je med njima prasketalo kar tri leta, med letoma 2010 in 2013. Zadelo naj bi ju v hipu, ko sta se prvič videla med predstavitvijo pevkine linije oblačil, »njuna kemija je bila tako močna, da je bilo povsem nepomembno, da se skoraj nista mogla sporazumevati, saj je Madonna znala le nekaj besed francoščine, podobno pa je Brahim le stežka tolkel angleščino«. Slavno ljubimko je Brahim predstavil celo svoji mami, osem let mlajši od sinovega zrelega dekleta. A tudi ta razlika, ki je že bodla v oči, je bila manjša od 14-letne med Madonno in Cristiane Regino da Silva, mamo Jesusa Luza, s katerim se je pevka dve leti tolažila po razpadu zakona z Guyem Ritchiejem. In da ne bo pomote, Madonna je bila 14 let starejša od mame svojega ljubimca Jesusa, ta pa je bil od ljubimke mlajši 29 let. A čeprav je šlo pevki v nos, da se je postavni mladec na račun slavne punce poskušal okoristiti, saj je med njuno romanco gromozansko napihnil svoj honorar za vrtenje glasbe po nočnih klubih, je očitno odtehtalo to, da je z njim menda doživela najboljši seks svojega življenja.

Madonne in Brahima Zaibata ni motilo, da sta se zaradi jezikovne prepreke le težko sporazumevala.<br />
FOTO: Guliver/x17
Madonne in Brahima Zaibata ni motilo, da sta se zaradi jezikovne prepreke le težko sporazumevala.
FOTO: Guliver/x17
Pevkinemu zakonu z deset let mlajšim Ritchiejem, v katerem se ji je rodil sin Rocco, je po osmih letih odklenkalo leta 2008. Pred njim pa je ljubimkala z osem let mlajšim Carlosom Leonom, ki ji je dal prvorojenko Lourdes. Če pogledamo še nekoliko nazaj, vidimo, da je ljubimkala tudi s tri leta mlajšim Dennisom Rodmanom, 13 let mlajšim in danes pokojnim Tupacom, devet let mlajšim raperjem z odrskim imenom Vanilla Ice in bila poročena z dve leti mlajšim Seanom Pennom. Edini, ki jo je po letih prekašal, je bil hollywoodski ženskar Warren Beatty, s katerim se je zapletla v aferico v izteku 80. let. Ko jih je on štel 52 in pevka 31. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije