Ljubimka s hčerinim vrstnikom

Kate Beckinsale ne skriva naklonjenosti do 22-letnega glasbenika. Od ločitve se igralka zapleta s precej mlajšimi moškimi.
Fotografija: Diši ji mlado moško meso. FOTO: Guliver/cover Images
Odpri galerijo
Diši ji mlado moško meso. FOTO: Guliver/cover Images

Oo prvem na angleško igralko Kate Beckinsale se zdi, da je odkrila skrivnost večne mladosti. Gibko, vitko telo, napeta koža, bujni kodri in mladosten sijaj v očeh namreč pričajo o lepotici v dvajsetih letih. A pogled na zvezdničin rojstni list razkrije, da bo poleti praznovala že 47 let. Kar pa je očitno le nepomembna številka, Kate se počuti tako, kot je videti – mlado. In morda ji tudi zato diši le mlado moško meso.
Z Lenom sta se razšla leta 2015, od lani sta uradno ločena. FOTO: Guliver/cover Images
Z Lenom sta se razšla leta 2015, od lani sta uradno ločena. FOTO: Guliver/cover Images

No, ali pa so mladi ljubimci tisti, zaradi katerih se dozdeva, da zanjo pravila minevanja časa ne veljajo. Njen najnovejši izbranec je od hollywoodske krasotice namreč mlajši skoraj četrt stoletja. Ali, rečeno drugače, je zgolj eno leto starejši od igralkine hčerke Lily, ki ji je privekala na svet pred 21 leti v dolgoletnem razmerju s stanovskim kolegom Michaelom Sheenom.
 

Dobra prijatelja


Nekdaj je prisegala na moške svojih let. Prvič se ji je leta 1995, ko jih je štela 22, srce namreč resneje vnelo za štiri leta starejšega Michaela Sheena, s katerim sta se ljubila osem let, vmes okronala svojo ljubezen z rojstvom hčerke Lily, in čeprav sta 2003. odšla vsak svojo pot, sta do danes ostala dobro prijatelja. V istem letu, ko sta si z Michaelom dokončno priznala, da za njiju ni več prihodnosti, pa se je že noro zaljubila v vrstnika Lena Wisemana, s katerim sta si že v naslednjem letu obljubila večnost. A je ta prišla z omejenim rokom trajanja. Po 11 letih zakona sta se namreč razšla, leto pozneje zaradi nepremostljivih razlik zagnala ločitveno kolesje in lansko jesen na ločitvenih papirjih naredila še zadnjo piko.


Ljubezni z moškima njenih let se nista obnesli. In morda je zato začela pogledovati k mlajšim. Po razhodu z Lenom se je leta 2017 zapletla z 22-letnim igralcem Mattom Rifejem, od nje mlajšim 23 let. Leto pozneje so jo greli objemi 30-letnega komika Jacka Whitehalla, na začetku lanskega leta pa je začela ljubimkati z 20 let mlajšim Petom Davidsonom, s katerim sta se imela rada štiri mesece. A čeprav jima je lansko pomlad, aprila, odklenkalo, Pete o Kate ne najde zle besede. Zanj je še vedno najbolj zabavna oseba, kar jih je kdaj poznal.
 

Čustveni simboli


O tem, da zvezdničino srce ob pogledu na nekoga spet nekoliko hitreje bije, se je začelo šepetati januar letos, ko je z zabave pred podelitvijo grammyjev odšla z mladim glasbenikom Goodyjem Graceom. A čeprav je ostalo le pri šepetu, je ta v sledečih tednih postajal vse glasnejši zaradi njune kriptične izmenjave emojijev po družabnih omrežjih, kar je ne nazadnje sodobna govorica mladih.


In očitno sta si z emojiji srčkov, angelskih in nasmejanih obrazov povedala ogromno, saj sta zdaj z javnim izkazovanjem naklonjenosti potrdila to, kar se je govorilo. Da se je v času karantene rodil nov zvezdniški parček. Ne meneč se za 24-letno razliko v starosti sta paparacem dovolila, da ju ujamejo v objektiv. Med sprehodom sta se držala za roke in imela nasmejana obraza, nato sta – za vse nejeverneže – pohajkovanje nadaljevala v objemu. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije