MATTHEW PERRY

Ljubil je samo najlepše: ko se je odločil, da se ustali, je prišla smrt

Ljubezensko življenje Matthewa Perryja je bilo tako burno kot njegov življenjski slog. Imel je veliko željo, ki pa se mu nikoli ni izpolnila.
Fotografija: Matthew Perry in Julia Roberts sta bila za kratek čas par v seriji Prijatelji, pa tudi zasebno. FOTO: Press Release
Odpri galerijo
Matthew Perry in Julia Roberts sta bila za kratek čas par v seriji Prijatelji, pa tudi zasebno. FOTO: Press Release

Zvezdnik serije Prijatelji Matthew Perry je umrl v starosti 54 let, potem ko naj bi se utopil v svoji masažni kadi, navajajo tuji mediji.

Kot je povedala policija, so igralca našli neodzivnega v soboto na domu v Los Angelesu, potem ko so okoli 16. ure na prizorišče poklicali reševalne službe zaradi srčnega zastoja. Viri navajajo, da so ga našli v masažni kadi, vendar na kraju dogodka niso našli nobenih drog in za zdaj nič ne kaže, da bi šlo za kaznivo dejanje.

image_alt
Igral je Chandlerja v Prijateljih: umrl je Matthew Perry (54)

Burno ljubezensko življenje

V svojem življenju se je podal v več romantičnih razmerij, vključno z lepoticami Julio Roberts, Cameron Diaz in Gwyneth Paltrow. Z Robertsovo je začel potem, ko je oskarjevka gostovala v seriji Prijatelji. Kljub njuni takojšnji kemiji sta razmerje končala po samo dveh mesecih, Perry pa je razhod pripisal svoji negotovosti. Po njunem razhodu je Perry vstopil v več kratkih zvez, preden je leta 2006 spet našel ljubezen z igralko Lizzy Caplan. Hodila sta šest let. Pet let pozneje so se pojavile govorice, da je Perry začel romanco s producentko Molly Hurwitz, kar je bilo potrjeno leta 2020. Novembra istega leta je Perry potrdil, da jo je zaprosil za roko. Vendar sta se šest mesecev kasneje razšla.

Čeprav je večkrat poudaril, da so se nekatere zveze končale prav zaradi njegove zasvojenosti, je zasluge za to, da je še živ, pripisal številnim nekdanjim dekletom, na primer njegovi prvi ljubezni Gabrielle Bober, »tisti, ki je videla, da je z mano nekaj narobe in me prvič poslala na rehabilitacijo«.

»Vse to je zaradi strahu. Prekinil sem zveze, zaroke, ker sem vedno našel način, kako pri svojih ljubljenih najti napake,« je za revijo People povedal Matthew in poudaril, da je strah vedno zmagal. »Vsi imamo napake. Vendar sem vedno jaz odšel prvi. Bal sem se, da me bo druga oseba uničila. Premagal sem strah. Učil se bom sproti. Nimam več interesa biti z nekom, ki me ne zanima v popolnosti. Zdaj se bom posvetil samo osebi, v katero se zaljubim, in ob kateri me ne bo strah stvari, ki so me preganjale do zdaj.«

Želel si je veliko družino, a se mu to nikoli ni uresničilo

»Denar je najmanj pomemben, saj sem se tam najbolj opekel. Veliko žensk je hotelo moj denar, a jim ni bilo mar zame,« je v intervjuju povedal Perry in dodal, da so njegove velike sanje imeti otroke in veliko družino. »Verjamem, da bi bil dober oče. Veselim se prihodnosti in možnosti, da imam otroke in se poročim.« ​

image_alt
Srečna sem, da je še vedno z nami: na dan zvezdnik Prijateljev pojedel 55 vicodinov

image_alt
Grozljive besede slavnega Chandlerja, želi si, da bi bil ta igralec mrtev

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije