LJUBEZEN NA VASI

Ljubezen na vasi: žirijo navdušila Slovenka

Po mnenju žirije je za Željka najprimernejša Metličanka.
Fotografija: Jacqueline je navdušila vse ob predstavitvi. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Jacqueline je navdušila vse ob predstavitvi. FOTO: Zaslonski posnetek

Tudi na Hrvaškem kmetje iščejo svojo veliko ljubezen, ki se bo pripravljena preseliti k njim na kmetijo in bo poskrbela, da njihova srca ne bodo več osamljena. V šovu Ljubezen na vasi je pisma naokoli nosila navihana Marijana.

Kmetje, ki so prejeli dovolj pisem, so jih pozorno prebrali, saj so se morali odločiti, katere ženske bodo povabili in jih spoznali osebno. Te so bile pred hitrimi zmenki polna pričakovanj.

Slovenka postala 'zlato dekle'

Iz Slovenije je prišla tudi kandidatka Jacqueline iz Metlike (takrat še 49-letnica, saj je bila oddaja snemana lani, op. p) , ki se bo potegovala za srce Željka Bilića. Že pred hitrimi zmenki je dejala, da se bo prepustila toku. »Kar bo, pa bo,« je sproščeno dejala.

Že ob sprejemu številnih kandidatk, ki so se najprej srečale z Marijanom, je sledilo prijetno presenečenje, saj je Metličanka postala t. i. zlato dekle, ki je po mnenju žirije najprimernejša za izbranega iskalca ljubezni – vsaj na papirju. Na ta način si je Jacqueline zagotovila mesto na Željkovi domačiji. Ali ji bo tudi v resnici uspelo osvojiti Željkovo srce, bomo videli v naslednjih oddajah.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije