DVOJČKA

Leto po smrti hčerke Bode Miller izvedel novico, ki mu spreminja življenje

Objavljeno 13. avgust 2019 08.50 | Posodobljeno 13. avgust 2019 09.13 | Piše: T. V.

Ganljivi zapis njegove žene, ko je sporočila veselo novico.

Emeline je bila ena od štirih Millerjevih otrok. Po njeni smrti se mu je rodil še sina, zdaj pa pričakuje še dva. FOTO: Instagram
Junija lani se je nekdanjemu ameriškemu alpskemu smučarju Bodeju Millerju in njegovi ženi Morgan Beck sesul svet. V sosedovem bazenu je utonila njuna 19-mesečna hčerka Emeline. Morgan je bila tedaj noseča s sinom, zdaj pa z Bodejem pričakujeta nov naraščaj. Družina Miller naj bi se jeseni povečala za kar dva člana.

»Dvojčka! Identična dvojčka. Ne bi mogel biti bolj navdušen, da bo ta lepa družina, ki sva jo ustvarila z ženo, še rasla. Uresničitev sanj,« je vzneseno veselo novico sporočil Bode, Meghan pa se je razpisala o tudi o tem, kakšni občutki so jo prevevali po smrti Emeline.»Izguba otroka med nosečnostjo je bila najbolj begajoča izkušnja mojega življenja. Konflikt čustev se je čez noč sprevrgel iz čistega veselja v krivdo in grozo. Kako bi tega otroka lahko ljubila tako kot Emmy? Je v redu, če imam tega otroka tako rada kot Emmy? Bilo je, kot da bi poskušala nadomestiti njo, ker sem ljubila sina,« je o čustvenem vrtiljaku zapisala Meghan, ki je oktobra lani nato rodila sina Eastona. »Zdaj lahko z veseljem sporočim, da pričakujeva identična dvojčka. Od dneva, ko sem spoznala svojega moža, je vedno govoril, da si želi identična dvojčka, rojena na njegov rojstni dan. Dvojčka naj bi se rodila 11. novembra, kar ni daleč od Bodejevega rojstnega dne 12. oktobra. Od začetka te nosečnosti sva vedela, da ima Emmy nekako roko pri tem čudežu,« je še dodala.

Deli s prijatelji