Latino lepotici zasenčili fuzbal

Stadion na superbowlu razgreli Shakira in Jennifer Lopez. Prvič v zgodovini dve glasbenici z latinsko-ameriškimi koreninami.
Fotografija: Z divjim, čutnim in energičnim nastopom nikogar nista pustili hladnega.
Odpri galerijo
Z divjim, čutnim in energičnim nastopom nikogar nista pustili hladnega.

Verjetno ni bilo moškega v ZDA, ki ne bi v nedeljo zadrževal dihanja in mu po žilah ne bi plul adrenalin. Po dneh, verjetno tednih nestrpnega odštevanja je namreč naposled prišel dan finala ameriškega nogometa NFL, superbowl.
Abrahamovka J. Lo se je vrtela tudi okoli droga.
Abrahamovka J. Lo se je vrtela tudi okoli droga.

A če se je napetost med občinstvom kopičila že med prvim polčasom, ko je vsak navijal za svoje moštvo in svojega favorita, so se strasti še dodatno razplamtele in je kri zavrela med polčasom, ko sta oder na največjem spektaklu ameriškega športa zavzeli noro seksi Shakira in Jennifer Lopez in z izzivalnimi oblačilci, ki so komaj objemala njune zapeljive obline, ter drznimi gibi občinstvo ne le zabavali, temveč marsikoga verjetno spravili na rob ekstaze.

V prvem planu superbowla je šport, pa vendar se vsakokratni finale zapiše v zgodovino tudi zaradi svojega zabavnega programa, letos je bil še posebno energičen in čuten, po mnenju poznavalcev eden najboljših. Zapeljivi pevki sta z latino ritmi, plesom in celo bobnanjem razvneli vzdušje na stadionu Hard Rock.


Sprva Shakira kolumbijske krvi, ki je v drobnem rdečem krilu navdušila s svojim že podpisnim trebušnim plesom, divjim miganjem bokov, v nekem trenutku jo je publika celo nosila po rokah. Njen eksplozivni nastop s sedmimi pesmimi pa je s šestimi nadgradila še Jennifer Lopez, ki je med drugim pokazala svoje veščine plesanja ob drogu, te je izpilila za vlogo stiptizete v filmu Prevarantke na Wall Streetu.

»Pokaživa svetu, kaj zmoreta dve dekleti latino krvi!« sta lepotici čivknili pred nastopom. In svetu sta pokazali vraga! Za še dodatno začimbo so poskrbeli portoriški raper Bad Bunny, kolumbijski pevec J Blavin in Emme Muñiz, hčerka Jennifer Lopez in Marca Anthonyja, ki so se pevskima zvezdama pridružili na odru.


Pika na i je bilo vsekakor, ko sta na oder stopili skupaj in zapeli dve skladbi, tudi Shakirino Waka Waka, himno nogometnega svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki leta 2010. »Kakšen zabaven polčas, ves čas sem plesala in se smejala. Kakšni močni, seksi ženski. Tako na televiziji kot v živo,« je s svetom delila Lady Gaga, ki ima tudi sama izkušnjo nastopanja na odru superbowla. Njene besede pa so bile le en zapis v morju podobno navdušenih po družabnih omrežjih. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije