Kraljica Meghan in Harryju postavila jasen pogoj

Elizabeta II. obžaluje, da njen vnuk in žena zapuščata kraljevo družino.
Fotografija: Harry je imel odkrit pogovor z babico. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Harry je imel odkrit pogovor z babico. FOTO: Reuters

Pred t. i. megxitom se je britanska kraljica Elizabeta II. odkrito pogovorila s svojim vnukom Harryjem, ki skupaj z ženo Meghan Markle zapušča kraljevo družino. Med štiriurnim pogovorom mu je dala vedeti, da se z ženo lahko kadar koli vrne nazaj na britanski dvor, če le ne bosta finančno izkoristila svojega statusa.
 
Preberite tudi:
Poteza Meghan, ki je globoko užalostila kraljico
Harry se je vrnil v Britanijo, ne želi biti več princ (VIDEO)

Kraljica je bila sprva zelo razočarana nad odločitvijo Harryja in Meghan, zdaj pa se je s tem sprijaznila, pravijo dobro obveščeni viri. »Zelo te imamo radi in kadar koli boš dobrodošel nazaj,« je menda 93-letna monarhinja povedala vnuku med skupnim kosilom in čajem. Harry naj bi bil med pogovorom, ki je potekal le na štiri oči, in po njem globoko zamišljen. Kraljica je doslejšnjima zakoncema Sussekškima prepovedala uporabo besede kraljevski v povezavi s svojo znamko, ki jo nameravata po odhodu iz kraljeve družine graditi in se z njo preživljati.
 
Preberite tudi:
Vojvodinja Kate pod srcem nosi dvojčka, princ William v strahu?

Nedeljski pogovor je potekal nekaj dni prej, preden naj bi se Harryju v Veliki Britaniji za še zadnje kraljevske obveznosti pridružila tudi Meghan, ki pa naj bi sina Archieja pustila v Kanadi, Kraljica in njen mož Filip (96) naj bi bila zaradi tega zelo žalostna, saj sta upala, da bosta videla svojega najmlajšega pravnučka.

Harry in Meghan bosta svojo zadnjo obveznost opravila naslednji teden, ko se bosta pridružila kraljici ter princu Williamu in Kate Middleton v Westministrski opatiji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije