VEDNO BOLJ VROČE JE

Kralj bo Harryju in Meghan odpustil samo pod enim pogojem: ona je nedotakljiva

Kralj Karel III. je Harryju in Meghan pripravljen vse odpustiti, a pod enim pogojem.
Fotografija: Kralj bo Harryju in Meghan vse oprostil, a le, če dokumentarec ne bo negativno prikazal njegove žene Camille. FOTO: Phil Harris, Pool Reuters
Odpri galerijo
Kralj bo Harryju in Meghan vse oprostil, a le, če dokumentarec ne bo negativno prikazal njegove žene Camille. FOTO: Phil Harris, Pool Reuters

Ameriška dokumentarna serija Harry & Meghan pretresa britansko kraljevo družino. Na Netflixu se začne predvajati 8. decembra, predvajana bo v dveh delih (drugi bo na sporedu 15. decembra).

Kot poročajo tuji mediji, kralj Karel III. upa, da se bodo po predvajanju serije napetosti končno umirile in odnosi zgladili. »Kralj je oče, ki ljubi svojega sina in je kot vsak starš razočaran in zaskrbljen, da imata njegova sinova tako zapleten odnos,« piše Daily Express. Menda Charles ne želi prekiniti razmerja s sinom in meni, da obstaja način, da se z Meghan pobotata s kraljevo družino in končno naredita konec škandalom.

»Kraljeva družina se boji tega Netflixovega dokumentarca, vendar upa, da bosta Harry in Meghan, ko bosta povedala svoje, lahko potegnila črto in šla naprej. To je zelo vznemirjujoč čas. Vsekakor upamo, da bo mogoče težave rešiti, kajti kdo ve, kam bi sicer to lahko vodilo,« je povedal poznavalec dvora in pisec Philip Dampier. Poudaril je tudi, da ni presenečen nad domnevno odločitvijo Charlesa, da bo šel čez vse in sinu podal roko sprave. »Prepričan sem, da je v redu, da Charles stori vse, da ohrani odnos s Harryjem, vendar obstaja meja. Kralj bi Harryju odpustil skoraj vse – razen če bi uničil Camillin ugled. Če je Harryjev intervju o ločitvi njegovih staršev preveč kritičen do Camille ali pa preveč obtožuje Charlesa, a bo hkrati Diano prikazal kot svetnico, bo to točka brez vrnitve,« je poudaril.

Napetost pred začetkom serije vsekakor narašča, medtem ko vsi z veliko nestrpnostjo čakajo na podrobnosti, ki bi lahko za vedno spremenile pogled na kraljevo družino.

image_alt
Na dvoru se tresejo: izšel je prvi napovednik za dokumentarec o Harryju in Meghan, v njem še nikoli videne fotografije (VIDEO)

image_alt
Kralju je prekipelo, za Harryja in Meghan so pripravljene drastične sankcije

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas