HOČE SE DOKAZATI

Kot strela z jasnega: Severina pred bankrotom

Banki naj bi dolgovala okoli 200 tisočakov.
Fotografija: Album in turnejo je financirala s kreditom. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Album in turnejo je financirala s kreditom. FOTO: Facebook

Severina Kojić je tik pred bankrotom, poroča srbski Kurir, ki za finančni zlom krivi njenega mladega moža Igorja. Hrvaška pevka, ki je v začetku leta dala hipoteko na stanovanje v Zagrebu (to naj bi bilo vredno okoli 300 tisoč evrov), da bi dobila 100 tisoč evrov za album, je zdaj po pisanju Kurirja isto naredila s stanovanjem v Splitu (ker je v bližini morja, naj bi bilo vredno več kot pol milijona evrov), da bi financirala turnejo. Tokrat naj bi vzela kredit v višini 70 tisoč evrov.

Severina naj bi letos jeseni načrtovala potrditev, da je še vedno v vrhu glasbene scene, kar pa naj bi bilo po njenem razhodu z menedžerjem Tomico Petrovićem, alfo in omego Severinine kariere, ter slabem odzivu na njen zadnji album bolj misija nemogoče, pišejo Srbi. Severina naj bi sklenila, da se bo vrnila z veliko regionalno turnejo (21. decembra bo nastopila v ljubljanskih Stožicah), zato je zbrala skupino sodelavcev in začela priprave, finančne težave pa ponovno rešuje s kreditom. Vir je za Kurir povedal, da je Severina del denarja imela, kredit pa da je vzela pri isti banki kot že pred slabim letom. Banki naj bi tako z obrestmi dolgovala okoli 200 tisoč evrov.

Po razhodu s Petrovićem naj bi menedžiranje Severinine kariere prevzel mož Igor, kar pa naj se ne bi najbolj obneslo, zato ga je zamenjal Alen Ključe.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije