KORONAVIRUSNA BOLEZEN 19

Koronavirus vzel življenje glasbenika (39), zdaj okužena tudi žena

Conrad je bil menda vitalen človek.
Fotografija: Tik pred smrtjo se je oglasil na facebooku. . FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Tik pred smrtjo se je oglasil na facebooku. . FOTO: Facebook

Novi koronavirus je bil usoden tudi za Conrada Buchanana. Didžej s Floride je bil po besedah svojcev zdrav in vitalen 39-letnik. »Pred tremi tedni je bil moj mož zdrav. Užival je v svojem delu in druženje z najino hčerko,« je za CNN povedala njegova žena Nicole. Conrad se je 14. marca naenkrat začel počutiti slabo, soproga je takoj pomislila na okužbo. A trmasti glasbenik sprva ni želel opraviti testa. Ko ga je žena končno prepričala, pa ga pristojni po njenih besedah niso želeli testirati, saj ni spadal v rizično skupino, ker ni imel dokazanih prejšnjih zdravstvenih težav.

Izgubil bitko za življenje

Conradovo stanje je bilo nato iz dneva v dan slabše. 22. marca ga je soproga morala odpeljati v bolnišnico, tam pa je končal na intenzivni negi. Nicole si ni predstavljala, da bo takrat zadnjič videla svojega moža. Tudi njej je test pokazal, da je pozitivna na koronavirus, a za zdaj hujših simptomov nima. Rezultate za hčer še čakajo.

Nicole opozarja, da virus ni nedolžen in da je smrt njenega moža dokaz, da niso ogroženi samo starejši in kronični bolniki. Vse tudi poziva k upoštevanju ukrepov.


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije