SLAVLJENEC

Konec ljubezni? Trump praznoval rojstni dan, Melanie nikjer (VIDEO)

Sprašujejo se, ali se zakonca ločujeta.
Fotografija: Zakonca naj bi preživela le malo časa skupaj. FOTO: Leah Millis, Reuters
Odpri galerijo
Zakonca naj bi preživela le malo časa skupaj. FOTO: Leah Millis, Reuters

Kmalu po odhodu zakoncev Trump iz Bele hiše je v tujih medijih završalo, da je Melania Trump sprejela odločitev o razvezi in da se v svojem prostem času ne želi več videvati s soprogom. Te dni je Donald Trump praznoval rojstni dan, in kot poroča britanski mediji Daily Star, na njegovi zabavi nihče ni videl Melanie. Nekateri so ugibali, da  nekdanja prva dama vendarle počasi, a previdno, pripravlja teren za ločitev.

Nekdanji predsednik je praznoval svoj 75. rojstni dan v golf klubu v New Jerseyju s sinom Donaldom mlajšim. Na posnetku, ki ga je sin objavil na instagramu, so okoli slavljenca zbrani številni gostje, a med njimi ni njegove soproge niti njunega sina Barona.Zbrani za mizo, na kateri je bilo nekaj pijače, so slavljencu zapeli »vse najboljše, predsednik«, medtem ko je Trump komentiral, da se zelo zabavajo.

Viri blizu Melanie so po poročanju tujih medijev nedavno razkrili, da se je njena dnevna rutina ni bistveno spremenila po odhodu iz Bele hiše. Intervjujev in izjav ne želi dajati, prav tako ne želi komentirati, kakšno življenje je imela kot prva dama ZDA. Največ časa naj bi preživela s sinom Baronom, občasno pa se sreča s Trumpom na kosilu. To je pa tudi edini čas, ki ga preživita skupaj. Mnogi so zato prepričani, da se Melania pripravlja na ločitev.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas