KAPLJA ČEZ ROB

Konec je! Od Jelene se bo ločil, po seks škandalu mu je prekipelo

Objavljeno 17. januar 2019 16.07 | Posodobljeno 17. januar 2019 23.04 | Piše: N. K.

Mož Jelene Karleuše je po besedah njegovih prijateljev že obiskal ločitvenega odvetnika.

Razmerje med Duškom in Jeleno je doseglo dno. FOTO: Instagram
Seks škandal, za katerega sta poskrbela Jelena Karleuša in Ognjen Vranješ in ki je v zadnjih dneh odmeval po Balkanu in tudi v Sloveniji, dobiva nove razsežnosti. Kot kaže, je bilo vse skupaj za pevkinega moža Duška Tošića enostavno preveč, zato se bo od nje ločil. Za srbski Kurir je namreč spregovoril Duškov prijatelj, ki je medijem razkril, da je prevarani mož že vzpostavil stik z ločitvenim odvetnikom. 

Po besedah Duškovega prijatelja naj bi odvetnika poklical že kmalu po tem, ko so v javnost prišle fotografije video klica, na katerih je pevka tako rekoč gola, virtualno družbo pa ji dela veliko mlajši nogometaš. »Ko je v medije prišla zgodba o seksu Jelene in Ognjena, smo vsi, ki dobro poznamo Duška, vedeli, da afera ne bo imela posledic, če se ne pojavijo dokazi. Nato pa so v medije pricurljali posnetki, fotografije ter sporočila, tako da je njegovo golo ženo z 'mulcem' videla vsa Srbija,« je dejal vir.

Po prijateljevih besedah so bila kaplja čez rob sporočila, v katerih je pevka nogometašu pisala, da na moža gleda kot na brata, ljubimcu pa je opisala perverzni seks, o katerem sanja.
Povezane vsebine
Deli s prijatelji