ZELO RADODARNO

Ko za napitnino dobiš ... Avto!

Točajka je dobila zelo atraktivno toyoto, ki je marsikomu nedosegljiva.
Fotografija: Čeprav ima samo 24 let, je v življenju dosegel že ogromno. FOTO: Tom Meisfjord
Odpri galerijo
Čeprav ima samo 24 let, je v življenju dosegel že ogromno. FOTO: Tom Meisfjord

Zamislite si, da delate v nekem baru in vas gost nagradi s 100 evri napitnine. Verjetno je še dolgo ne bi pozabili. Kaj pa, če bi vam dal vrhunski avto? Verjetno bi težko verjeli svojim očem. Se je pa ravno to zgodilo nekemu mlademu dekletu. 

Jimmy Donaldson, v javnosti bolj znan kot MrBeast, je na tiktoku in youtubu objavil video, v katerem je neki točajki podaril vrhunsko toyoto. »Kako visoka je bila najvišja napitnina, ki si jo prejela,« je vprašal srečnico. Odgovorila mu je, da 50 dolarjev. Na njeno veliko presenečenje ji je nato izročil ključe športne toyote. Mlado dekle je bilo vidno šokirano, a kdo ne bi bil. 

Seveda si je youtuber z velikodušno napitnino naredil veliko reklamo, hkrati pa je pokazal, da je velikega srca. MrBeast sicer velja za enega izmed bolj priljubljenih youtuberjev. V času pisanja tega članka je imel na tej platformi kar 149 milijonov naročnikov. Njegovi videi imajo na youtubu nemalokrat sto in več milijonov ogledov. Številke, ki jih lahko večina video ustvarjalcev samo sanja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije