Kljub prepovedi druženja za zvezdnika odprli fitnes

JLo in Alex Rodriguez ne moreta brez telovadbe. S štirimi otroki sta v izolaciji na Floridi.
Fotografija: Jennifer Lopez in Alex Rodriguez se trudita, da bi se v karanteni čim bolj zabavala.
Odpri galerijo
Jennifer Lopez in Alex Rodriguez se trudita, da bi se v karanteni čim bolj zabavala.

Jennifer Lopez s svojim izbrancem Alexom Rodriguezom živi na Floridi, kjer so bili plaže in lokali še pred par tedni polni študentov. Požvižgali so se na koronavirus in uživali v počitnicah, ki jim čez lužo pravijo spring break. Običajno v tem času študenti iz vseh koncev Amerike derejo na Florido ali v Kalifornijo, na njihovih zabavah pa ne manjka alkohola in razgaljenih teles, glasne glasbe in uživanja na plažah.
Samo da ni dolgčas. FOTOGRAFIJE: Instagram
Samo da ni dolgčas. FOTOGRAFIJE: Instagram

Tega je zdaj vsekakor konec, saj je tudi Združene države doletela odredba o samoizolaciji ter prepovedi zbiranja na javnih krajih. Zaprli so se lokali, telovadnice, neživilske prodajalne, plaže … A za vse, kot kaže, odredbe ne veljajo. Paparaci so namreč konec minulega tedna opazili Lopezovo in Rodrigueza, ko sta zapuščala svoj najljubši fitnes center v Miamiju. Ta je sicer zaprt, na vratih pa obvestilo: »Zaprti smo, ostanite doma, ostanite varni.« A zvezdniška zaročenca, ki sta velika ljubitelja telovadbe in fitnes obiskujeta vsak dan, sta lastnike pripravila do tega, da so prostore odprli samo za njiju. Ob prihodu ju je pozdravil zaposleni z zaščitno masko na obrazu in pred njima, preden jima je odprl vrata, z razkužilom obrisal kljuko. Ko sta vadbo zaključila, je moški razkužil še kljuke na vratih njunega avtomobila ter Jennifer odprl vrata.

Lopezova in Rodriguez, ki sta par od leta 2017, sta očitno potrebovala malo samote in sprostitve, saj samoizolacijo preživljata s štirimi otroki iz prejšnjih zvez. Rodriguez ima hčeri, stari 11 in 15 let, Lopezova pa 12-letna dvojčka. Kot je razvidno s posnetkov in fotografij, ki jih redno objavljata na družabnih omrežjih, pa si znata vzeti čas tudi zase in se predvsem zabavati. Nedavno sta se tako udeležila izziva TikTok, v katerem morajo sodelujoči zamenjati vloge in garderobo.
Za izziv se je stlačil v zaročenkino obleko.
Za izziv se je stlačil v zaročenkino obleko.

Tako je 44-letni profesionalni igralec bejzbola najprej stal v ospredju v svoji običajni opravi in snemal šest let starejšo zaročenko, ki je za njim plesala v oprijeti beli obleki, nato pa v je njeno opravo smuknil on in se trudil ponoviti njene plesne gibe, medtem ko je J-Lo v moški srajci in suknjiču vse skupaj snemala. K temu, da sta zvezdnika tako zelo sproščena v družbi drug drugega, najbrž pripomore tudi dejstvo, da sta že dolgo prijatelja. Res, da sta par postala pred komaj tremi leti, a spoznala sta se leta 2005, ko sta bila oba še poročena z drugimi.


In ne le to, Alex je bil v postavno glasbenico zagledan že kot mladenič. Ko so nadobudnega športnika leta 1998 v nekem intervjuju vprašali, s kom bi odšel na sanjski zmenek, je brez oklevanja dejal, da z Jennifer Lopez. Čeprav je lani svoji ljubezni med romantičnimi počitnicami na Bahamih A-Rod, kot Alexa kličejo prijatelji in oboževalci, svoji dragi na prstanec leve roke nataknil skoraj milijon evrov vreden diamantni prstan, datuma poroke še nista izbrala. Kot je nekaj mesecev po zaroki dejala Lopezova, se jima prav nič ne mudi. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije