SLAVNA, KER JE SLAVNA

Kim praznuje 41. rojstni dan: to so njene najbolj kontroverzne fotografije

Za Kim je širša javnost slišala leta 2007 po zaslugi kontroverznega pornografskega posnetka, ki je nekako ugledal luč sveta. Izkoristila je svojih pet minut slave in zgradila impresiven posel ter kariero.
Fotografija: FOTO: Instagram
Odpri galerijo
FOTO: Instagram

Legendarna voditeljica Barbara Walters (92) jo je označila za »dekle brez talenta« in »slavno samo zato, ker je slavna«. Mlada Kim Kardashian se za te kritike pred 14 leti ni preveč menila, ampak jih je izkoristila in zgradila poslovni imperij ter aprila postala tudi milijarderka.

»Ni slabo za dekle brez talenta,« je komentirala Kardashianova, ki praznuje 41. rojstni dan. Ob njenem rojstnem dnevu so se mediji spomnili vseh njenih najbolj kontroverznih izdaj, s katerimi je oboževalce razveselila, pa tudi šokirala vsa ta leta.

Na njenem instagram profilu oboževalce redno razveseli s provokativnimi fotografijami. Njen stil se je od leta 2007 zelo spremenil, Kim pa še naprej navdušuje s svojimi modnimi odločitvami. A to še ni vse, novica, da bo Kim postala odvetnica, nikomur ni bila povsem jasna. Zvezna država Kalifornija ima namreč zakon, ki ji dovoljuje, da zastopa stranko na sodišču, če opravi pravosodni izpit. Čeprav je že dvakrat padla, je vplivnica s fotografijo, s katere je razvidno, da študira, dokazala, da ne namerava obupati. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas