NARAŠČAJ

Kate Upton je postala mamica

Lepotica in Justin Verlander praznovala prvo obletnico poroke. Po skoraj natanko enem letu zakona ju je osrečila Genevieve.
Fotografija: Takole je Kate poleti najavila nosečnost.
Odpri galerijo
Takole je Kate poleti najavila nosečnost.

Za igralko in manekenko Kate Upton je najlepše leto njenega življenja. V prvih dneh tega meseca je namreč minilo natanko eno leto, odkar je svojo ljubezen do srčnega izbranca Justina Verlanderja potrdila tudi pred pričami. Da je čaša sreče polna – in se verjetno preliva čez rob –, pa je le tri dni po praznovanju prve obletnice poroke pozdravila malo Genevieve, sad njene ljubezni s postavnim športnikom.
Pred enim letom sta se vzela. Fotografije: Instagram
Pred enim letom sta se vzela. Fotografije: Instagram

Zaljubila sta se pred štirimi leti, se dve leti pozneje zaročila in si lani pred kuliso romantične toskanske pokrajine izmenjala obljube večnosti. »Sem najbolj srečen moški na svetu, saj sem se poročil z mojo najboljšo prijateljico. Zaradi nje si vsak dan želim biti še boljši moški,« je po enem letu še vedno do ušes zaljubljen Justin, in Kate mu pozornost vrača. Tudi ona je prepričana, da v njem ni našla le ljubimca in življenjskega sopotnika, ampak tudi najboljšega prijatelja.
Malčica je staršem v trenutku ukradla srce.
Malčica je staršem v trenutku ukradla srce.

»Za mano je najboljše leto v življenju. Praznujeva najino prvo skupno leto in ljubezen ter sva v pričakovanju novega življenja,« je 4. novembra zapisala Kate. Čez nekaj dni je bila v porodnišnici, 7. novembra se je rodila punčka in osrečila mlade starše. »Pozdravljena na svetu, Genevieve Upton Verlander. Takoj ko sem te spoznal, si mi ukradla srce,« je fotografijo njene rokice podpisal vzhičeni očka. Medtem je mlada mamica s fotografijo hčerinega obrazka pokazala, naj se svet pazi lepote, prišla je namreč punčka, ki bo podobno kot mamica omrežila svet. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije