PRIČANJE

Kate Moss na sodišču razkrila resnico o padcu po stopnicah (VIDEO)

Supermodel in nekdanje dekle Kate Moss je pričala na najbolj razvpitem sojenju letošnjega leta.
Fotografija: Model Kate Moss. FOTO: Evelyn Hockstein, Reuters
Odpri galerijo
Model Kate Moss. FOTO: Evelyn Hockstein, Reuters

Sojenje, na katerem filmski igralec Johnny Depp zaradi obrekovanja toži svojo nekdanjo ženo, prav tako znano igralko Amber Heard, dobiva nove razsežnosti. Slavnemu igralcu so v bran stopili že številni znani obrazi, zdaj pa se je iz Velike Britanije oglasila slavna manekenka Kate Moss (48).

Mossova je v sredo tri minute pričala z video posnetkom na sojenju, s čimer je razblinila govorice, da jo je Depp potisnil po stopnicah, ko je bil njen fant v 90. letih prejšnjega stoletja. Mossova, ki je govorila iz svojega angleškega doma v Gloucestershiru, je na sodišču v Virginiji povedala, da sta bila z Deppom v romantičnem razmerju od leta 1994 do 1998. 

Heardova je zatrdila, da naj bi Depp takratno partnerico porinil po stopnicah, a dileme je zdaj konec. Govorice ne držijo, je med pričanjem zatrdila nekdanja manekenka Kate Moss. Tistega večera naj bi ji spodrsnilo in je padla po stopnicah, medtem pa je glasno zakričala. Kot je še povedala Kate, ji je Johnny takoj priskočil na pomoč in jo odnesel do postelje. Takrat si je poškodovala hrbet. Na vprašanje, ali je bil na kateri koli točki v njunem razmerju nasilen, je Moss odgovorila: »Ne.«

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas