ULALA

Kanye West ima novo: vas kaj spominja na Kim Kardashian? (FOTO)

Julia (31) je čez noč postala glavna tarča paparacev. Priznava, da se vse odvija zelo hitro.
Fotografija: Julia Fox in Kanye West. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Julia Fox in Kanye West. FOTO: Instagram

Po bridkem razhodu in dejstvu, da je Kim Kardashian v objemu drugega, se je, kot kaže, za korak naprej odločil tudi Kanye West. Pred dnevi so ga paparaci prvič opazili v družbi 31-letne igralke Julie Fox, danes pa si že javno in brez sramu izkazujeta nežnosti. Štiriinštiridesetletnika so ujeli, ko je v družbi brhke rjavolaske, ki po oblinah spominja na njegovo bivšo ženo Kim, užival v večeru z Madonno in s Floydom Mayweatherjem.

Veliko pozornosti pa je pritegnila Julijina oprava. Nosila je usnjene hlače z nevarno nizkim pasom in mnogi so se spraševali, kako je sploh mogoče, da so ostale na njeni zadnjici.

Foxova je glasbenika spoznala na novoletni zabavi, kjer je nastopil kot gost presenečanja. Po dveh dneh jo je povabil na večerjo v italijansko restavracijo in že takrat so mediji namigovali na novo romanco. Vir blizu zvezdnika je dejal, da ne gre za nič resnega. Kanye je Julio peljal znova v italijansko restavracijo, le da je bila druga v nasprotju s prvo, ki je bila v Miamiju, v New Yorku. Julia je menda priznala, da se vse skupaj odvija zelo hitro, a da se bo prepustila vesolju in da bo videla, kam bo to peljalo.

Glasbenikovi prijatelji pravijo, da mu je romanca Kim Kardashian s komikom Petom Davidsonom prišla do živega in da je dobro zanj, da se je začel družiti z dekleti.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas