RAZPOSAJENO

Kakšna razvratnica: imela je najmanj 18 ljubimcev

Lord Mountbatten je bil bratranec nekdanjega britanskega kralja Jurija VI. Tako on kot njegova žena sta imela veliko zunajzakonskih partnerjev.
Fotografija: Z Edwino sta bila sanjski par, a le na zunaj.
Odpri galerijo
Z Edwino sta bila sanjski par, a le na zunaj.

Lord Louis Mountbatten, nekdanji generalni guverner Indije in moški, ki ga je princ Charles označil za svojega mentorja, morda le ni bil tako popoln in uglajen, kot se je zdel. Britanci in ljudje drugod po svetu so šarmantnega princa oboževali, tako tudi ni imel težav z izbiro svoje boljše polovice. Edwina Mountbatten je svojčas veljala za eno najlepših žensk v Angliji, neka modna revija pa jo je celo razglasila za šesto najbolje oblečeno žensko na svetu, in z Louisom sta se zdela popoln par.


Ko sta se leta 1922 poročila, je bil to družabni dogodek desetletja, in v zakonu sta vztrajala kar 38 let. Na zunaj je bilo vse videti čudovito in njuni zvezi so zavidali mnogi, zdaj pa je v javnost prišlo več informacij, ki so razkrile, da je bil njun zakon vse prej kot idiličen. Že za časa življenja je lord Mountbatten namreč prijatelju menda dejal, da imata z Edwino odprt zakon, kar obema povsem ustreza.
Lord Mountbatten je bil izjemno priljubljen pri pripadnicah nežnejšega spola. FOTOGRAFIJI: Wikipedia
Lord Mountbatten je bil izjemno priljubljen pri pripadnicah nežnejšega spola. FOTOGRAFIJI: Wikipedia

»Edwina in jaz sva vse svoje zakonsko življenje preživela v posteljah drugih ljudi,« naj bi se nekoč pošalil lord Louis, ki je bil na začetku zakona povsem iz sebe zaradi ženine nezvestobe, nato pa se je s tem sprijaznil in se z mnogimi njenimi ljubimci celo spoprijateljil. Po njenih stopinjah je kmalu šel tudi sam. Da je imel več ljubic, lord niti ni skrival, vsaj pred prijatelji ne, se je pa trudil, da bi vsaj v medijih ostal čislan in spoštovan.

Edwina naj bi imela najmanj 18 ljubimcev, med njimi indijskega premierja Nehruja ter pevca Leslieja Hutchinsona. Slednji ji je nekoč, ne ozirajoč se na to, da je poročena, menda podaril z dragulji ozaljšan tulec za penis. In čeprav so govorice o Edwini vse prej kot laskave, pa so informacije, ki jih je pred dnevi razkril FBI o njenem možu, še veliko hujše.


Lord Louis, po njem je menda dobil ime tudi najmlajši sin princa Williama in vojvodinje Cambriške, naj bi bil namreč prikrit homoseksualec, ki je imel še posebno rad mlade fante. Sicer pa naj bi oba, tako Mountbatten kot njegova žena, imela rada oba spola, kar so v tistih časih močno obsojali, zato sta te svoje preference skrivala. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije