MIMO VARNOSTNIKOV

Kakšna drama na poroki Britney Spears: vkorakal bivši in povzročil škandal

Na romantične dogodku so morali poklicati policijo.
Fotografija: Britney Spears. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Britney Spears. FOTO: Instagram

Pop princesa Britney Spears in njen partner Sam Asghari sta se pripravljala na poroko v njenem luksuznem parku blizu Los Angelesa, ko je bil romantični dogodek prekinjen, poroča Variety. Jason Alexander, prijatelj iz otroštva, s katerim je bila 40-letna pevka zelo kratek čas poročena leta 2004, se je pojavil tam in posredovati je morala policija.

Alexander je očitno svoj prihod v živo prenašal na instagramu, posnetki pa kažejo, kako je varnostniku povedal, da je bil povabljen. Ob tem je zatrjeval, da ga je Britney povabila na poroko. »Ona je moja prva in edina žena, jaz sem njen prvi mož,« je dejal varnostnikom po poročanju spletnega tabloida TMZ.

Par je kljub zapletom dahnil usodni da. Britney Spears in Sam Ashghari sta se spoznala na snemanju videospota za njeno pesem Slumber Party leta 2016. Zanj je to prvi zakon, ona je bila pred tem poročena dvakrat. Po kratkotrajnem zakonu z Alexandrom se je še istega leta poročila s plesalcem Kevinom Federlinom, s katerim ima dva otroka. Ločila sta se leta 2007.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas