VLOM

K zvezdniku je vlomil, da se je oprhal

V vilo Johnnyja Deppa letos že dvakrat vlomljeno. Brezdomec si je natočil pijačo in se očedil.
Fotografija: Policija je nepovabljenega gosta našla v zvezdnikovi kopalnici. FOTO: Press Release
Odpri galerijo
Policija je nepovabljenega gosta našla v zvezdnikovi kopalnici. FOTO: Press Release

Filmi prinašajo Johnnyju Deppu milijone, pa vendar se je hollywoodski veljak v minulih letih že nekajkrat znašel v finančnih škripcih. Ne le zaradi odmevne ločitve od Amber Heard, ampak tudi zaradi obsesivno-kompulzivnega nakupovanja.
Igralec je v tem času zapleten v več sodnih bitk z bivšo ženo Amber Heard. FOTO: Suzanne PlunketT/Reuters
Igralec je v tem času zapleten v več sodnih bitk z bivšo ženo Amber Heard. FOTO: Suzanne PlunketT/Reuters

S čezmernim razsipništvom, ki je močno presegalo njegove sicer precejšnje finančne zmožnosti, je povzročal sive lase menedžerjem in bančnikom, v razmetavanje denarja pa so ga gnali le trenutni vzgibi brez kančka premišljenosti. A če si je igralec, kdo ve čemu, menda kupil tudi za 14 tisočakov vatiranih paličic za ušesa v enem samem dnevu, pa očitno ni tolikšne pozornosti namenjal varnosti. Vsaj če sodimo po tem, da so k Deppu le letos že dvakrat vlomili.

Prostorno vilo z osmimi spalnicami v hollywoodskih gričih, ki jo obkrožajo evkalipti, je igralec kupil pred četrt stoletja. A čeprav zvezdnikovo posest varujeta ograja in alarmni sistem, bi slednjega očitno moral nadgraditi, saj se je temu navkljub že januarja na njegovo posest prikradla vsiljivka. Njen cilj je bil najverjetneje Deppovo hišo olajšati za vse najvrednejše stvari, a jo je k sreči pregnalo donenje alarma.
Zapravljivi zvezdnik bi očitno moral nadgraditi svoje domače varovanje. FOTO: Toru Hanai/Reuters
Zapravljivi zvezdnik bi očitno moral nadgraditi svoje domače varovanje. FOTO: Toru Hanai/Reuters

Hitro jo je ucvrla čez posest, preplezala ograjo, a jo je že na sosednji posesti prijela policija in njen poskus vloma povezala z drugim ropom v soseščini v tistem času. To je bilo pred dvema mesecema, zdaj pa je Deppova vila vnovič postala tarča vsiljivega neznanca.
 

Prha po kozarčku


Januarska storilka je pred očmi menda imela Johnnyjeve dragotine, tokratnega nepovabljenega gosta pa je očitno zamikalo udobje igralčeve hiše. Neznani moški, bil naj bi brezdomec, si je utrl pot na zvezdnikovo posest, a ga je med postopanjem okoli zunanjega bazena opazil sosed in ga poskušal odgnati. Toda možakar se ni dal.


Namesto da bi jo popihal, je odločno stopil v zvezdnikov dom, pri čemer ga zaklenjena vrata niso zmotila. V tistem je zaskrbljeni sosed seveda poklical policijo. A ko je ta pridrvela do razkošne vile, je varuhe zakona pričakal prizor, ki ga verjetno niso pričakovali. Nepovabljenega obiskovalca so namreč zalotili brez hlač! Bil je zaklenjen v eno izmed kopalnic, v katero so morali, ker se vsiljivec ni želel pokazati, vlomiti.

Tam pa naleteli na brezdomca še vedno pod prho. Toda dišeča mila in topla voda niso bila tisto, kar ga je najprej pritegnilo. Še preden si je privoščil prijetno prhanje, si je v domačem baru pripravil kozarček odlične pijače.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas