TEŽAVE

Justin šokiral oboževalce, žena Jessica ne bo srečna

Se je Justin Timberlake ogrel za soigralko?
Fotografija: Justin Timberlake in Jessica Biel. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Justin Timberlake in Jessica Biel. FOTO: Shutterstock

Pevca in  igralca Justina Timberlaka (38) so opazili med zabavanjem s soigralko Alisho Wainwright (30) v New Orleansu, kjer trenutno snemata film o ameriškem nogometu. Ker Justin ni nosil poročnega prstana, Alisha pa je bila tako zelo domača z njim, da sta se ne le držala za roke, ampak je tudi položila roko na njegovo nogo, so se hitro pojavile govorice, da je konec njegovega zakona z igralko Jessico Biel (37), ki je sicer veljal za enega najsrečnejših v Hollywoodu.

Očividci so za britanski tabloid The Sun, ki je objavil videoposnetek dogajanja, povedal, da se je zdel Justin močno opit, a so bili vsi še vedno šokirani, ker se je tako intimno dotikal soigralke. »Smehljala sta se in smejala. V nekem trenutku je prijel njeno roko in si jo položil na koleno. Potem ga je ona nežno pogladila po nogi. Nato je prijel njeno roko z obema rokama in se igral z njo,« je povedal vir. Justin in Alisha sta bila sama na balkonu približno 40 minut, okoli pol enih ponoči pa sta zapustila bar.

Vir: Vse skupaj je povsem nedolžno

Jessica zaradi fotografij zagotovo ne bo  srečna kljub zagotovilom neznanega vira, na katerega se sklicujejo opravljivi mediji v ZDA, da je celotna zadeva povsem nedolžna ter da sta se Justin in soigralka le nekoliko sprostila v družbi kolegov.

Justin in Jessica sta se poročila leta 2012, imata pa štiriletnega sina. Njun zakon je veljal za enega najtrdnejših v Hollywoodu. Fotografije in videe o tem, kako zelo se imata rada in kako se zabavata v družbi drug drugega, pogosto objavljata na spletnih omrežjih.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije