NARAŠČAJ

Johnny Galecki bo očka

Objavljeno 12. maj 2019 14.43 | Posodobljeno 12. maj 2019 14.43 | Piše: T. P.

Igralčev prvorojenec bo četrti otrok igralcev Velikih pokovcev. Posneli so še zadnjo epizodo in že podrli snemalno prizorišče.

Johnny in Alaina bosta zibala.
Zadnjim 12 letom svojega življenja je Johnny Galecki pritisnil piko. Ne le ker so aprila posneli zadnjo epizodo serije Veliki pokovci in podrli kulise, med katerimi se je Johnny sukal kot prikupni fizik Leonard Hofstadter, zdaj bo dobil še precej pomembnejšo vlogo. Pri 44 letih bo namreč prvič postal oče.
image
instagram Johnny in Alaina bosta zibala.

Ni se še odvrtelo eno leto, odkar je v igralčevo življenje priplesala komaj 22-letna Alaina Meyer. Mična rjavolaska naj bi mu srce ukradla enkrat lansko poletje, a sta mlada zaljubljenca ljubezen svetu prvič razkrila šele septembra. In mesec pozneje dokazala še resnost romance, saj se je Alaina z ljubljenim prvikrat sprehodila po rdeči preprogi. Jasen in nedvoumen znak v zvezdniških krogih, da gre zares. Zdaj je njuna ljubezen že obrodila sad.
image
instagram Johnny in Kaley nista bila zaljubljena le pred kameramni, par sta bila tudi zasebno.

»Preč sva od sreče, saj bova v ta nori in čudoviti svet že kmalu pozdravila najinega malčka ali malčico. Ljubezen je res tam nekje zunaj za vse nas,« je svojim sledilcem na instagramu razkril Galecki, vznemirjen, da bo naposled postal očka. In to nadvse dober, vsaj če je verjeti njegovi ljubljeni. »Vznemirjena in navdušena sem, da se na to pot podajam s teboj. Najboljši očka na svetu boš!« mu je radostno dejala mamica v pričakovanju.
Po 279 epizodah se Veliki pokovci z zadnjim delom poslavljajo 16. maja.


Njegov prvorojenček pa ne bo prvi za igralsko zasedbo serije Veliki pokovci, odkar je ta leta 2007 začela navduševati svet. V tem obdobju je Simon Helberg, ki ga poznamo kot inženirja Howarda Wolowitza, dobil že dva otroka, njegova televizijska žena Bernadette v podobi Melisse Rauch pa je mamica postala pred dvema letoma. Še preostali trije Johnnyjevi soigralci Jim Parsons, Kaley Cuoco in Kunal Nayyar so se v tem času poročili. 
Deli s prijatelji