PO SEKS ŠKANDALU

Jelena Karleuša po seks škandalu: Denar raje zažgem, kot pa ga dam njemu

Po spomladanskem seks škandalu nekdanji nogometni reprezentant za umik tožbe od pevke zahteva sto tisočakov.
Fotografija: Jelena Karleuša na dopustu v Črni gori. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Jelena Karleuša na dopustu v Črni gori. FOTO: posnetek zaslona

Nekdanji nogometni reprezentant BiH Ognjen Vranješ od srbske pop zvezdnice Jelene Karleuša zahteva 100.000 evrov. V zameno za to vsoto ji ponuja umik tožbe proti njej, ki jo je vložil po tem, ko mu je grozila na družabnih omrežjih.

Kot poročajo tuji mediji, naj bi Vranješ prek svojega odvetnika pevki sporočil, naj plača, in pozabila bo lahko, da nogometaš obstaja. Jelena naj bi ponudbo označila kot nesprejemljivo in jo je kategorično zavrnila.

Odvetniški pisarni, ki zastopata Ognjena in Jeleno, se že več mesecev trudita najti rešitev in svoji stranki prepričati o sporazumu. Ob 100.000 evrih je Ognjen zahteval še umik tožb, ki jih je Jelena vložila proti njemu. To je še bolj razbesnelo pevko, ki je povedala, da ji sprejetje ponudbe ne pade na pamet in da ga bo na sodišču preganjala do sodnega dne, če bo treba. »Denar raje zažgem, kot da ga dam njemu,« je še dodala razjarjena pevka.
Razmerje med Duškom in Jeleno je doseglo dno. FOTO: Instagram
Razmerje med Duškom in Jeleno je doseglo dno. FOTO: Instagram

Spomnimo, da sta imela omenjena ljubezensko razmerje več kot dve leti, na dan pa je prišlo letošnjo pomlad. Oba sta bila v času razmerja poročena. Ona z nogometašem Duškom Tošićem, on pa z Natašo Bekvalac.
Jelena Karleuša v izzivalni obleki. FOTO: posnetek zaslona
Jelena Karleuša v izzivalni obleki. FOTO: posnetek zaslona

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije