SOJENJE

Je bila britanska manekenka sploh ugrabljena?

Vedno več je dvomov o resničnosti njene zgodbe. Izkazalo se je namreč, da je med »ujetništvom« v družbi ugrabitelja kupovala čevlje.
Fotografija: Chloe Ayling, ugrabitev, Lukas Herba. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Chloe Ayling, ugrabitev, Lukas Herba. FOTO: Youtube

LONDON – Na sojenju domnevnemu ugrabitelju britanske manekenke Chloe Ayling je sodišče v roke dobilo nov dokaz, in sicer fotografijo manekenke, na kateri se z domnevnim ugrabiteljem Lukasom Herbo z roko v roki ležerno sprehajata po mestu.

Fotografija, na kateri se par bolj kot ugrabitelj in ugrabljenka zdi kot zaljubljenca, naj bi nastala v luksuznem italijanskem letovišču v Torinu dan pred njeno izročitvijo britanskemu veleposlaništvu v Milanu, poroča britanski The Sun.

Nova fotografija, ki se je pojavila med sojenjem, vzbuja še večje dvome o resničnosti zgodbe o ugrabitvi manekenke. Vedno več jih namreč verjame, da je šlo le za potegavščino in samopromocijo 20-letne Britanke.

Priče pripovedujejo tudi, da so ju v času, ko naj bi jo ugrabitelji imeli zaprto v italijanskih Alpah, videli med nakupovanjem čevljev v Milanu. Odkrili pa so tudi, da sta imela manekenka in 30-letni Poljak Herba, ki ostaja osumljen ugrabitve, stike že od leta 2015.

Zgodba, po kateri naj bi jo zvabili na lažno fotografiranje v Milano, jo omamili, strpali v kovček in v prtljažniku prepeljali na drugo lokacijo, ima vse bolj trhle temelje.

Več o ugrabitvi preberite v članku z naslovom: Manekenko (20) naj bi prek temnega spleta ponujali za 270 tisočakov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije